Castiga bani cu lucrarile tale!

Ai muncit din greu sa iti scrii lucrarile pentru facultate?
Chiar daca munca ta a fost rasplatita cu o note mari, poti fi rasplatit si in bani, oferind lucrarile tale ca surse de inspiratie!

Ce trebuie sa faci?
1. Fa-ti cont pe Studentie.ro

Trebuie sa fii logat pe site! Daca nu ai inca un cont a venit vremea sa ti-l faci! Click aici pentru a-ti face un cont nou.

Trebuie sa furnizezi datele personale, acestea sunt necesare atat pentru comunicarea dintre tine si studentie.ro cat si pentru asigurarea unei modalitati de plata sigura si corecta. Iti vom cere numele complet, numarul de telefon si cnp-ul pentru a-ti putea face plata ulterior!

Datele personale sunt confidentiale (citeste Termenii si Conditiile).

2. Incarca lucrarea

Pentru a uploada lucrarea de licenta trebuie sa fii logat. Dupa ce ai trimis lucrarea de licenta, aceasta va fi supusa aprobarii de catre unul dintre administratorii site-ului.

Pentru a fi aprobata, lucarea ta de licenta trebuie sa fie originala, trebuie ca tu sa fii autorul lucrarii, sa nu mai fie postata pe alte site-uri web si sa fie completa ( adica sa aiba inclusiv cuprins si bibliografie).

Prin uploadarea lucrarii tale de licenta pe site, accepti toti termenii si conditiile impuse si cedezi catre studentie.ro drepturile patrimoniale exclusive asupra lucrarii pe perioada prezentei acesteia pe site.

Vei fi anuntat prin email daca lucrarea ta a fost sau nu aprobata de administratorii studentie.ro.

3. Incaseaza-ti banii

Vei avea posibilitatea sa urmaresti chiar din contul tau de cate ori ti-a fost downloadata lucrarea. Pentru fiecare download vei primi cate 2 euro. In momentul in care se strang 100 de euro, vei putea incasa banii!

Pentru a incasa banii va fi necesar sa ceri retragerea acestora din pagina ta de bilant. Incasarea este posibila doar in momentul in care ai acumulat in cont cel putin 100 euro. Banii se primesc prin transfer bancar dupa ce ne vei comunica telefonic sau prin e-mail contul in care vrei sa-ti viram banii. In ziua in care va avea loc transferul bancar, vei fi notificat prin e-mail sau telefon.

START