Cheltuieli de exploatare şi calculaţia costurilor

Lucrare licenta Contabilitate

Incarcat la data: 22 Decembrie 2010

Autor: Carmen Ivas

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 56

Tip fisier: zip

Marime fisier: 156 kb

Societatea comerciala ARIVI S.R.L. – la care s-a efectuat analiza cheltuielilor de exploatare si a calculatiei costurilor – s-a infiintat ca persoana juridica romana in conformitate cu prevederile Legii 31 / 1990, fiind societate cu raspundere limitata, cu asociat unic.
Este inmatriculata la Oficiul  Registrului Comertului Gorj sub numarul J/18/880/1991 cu codul unic de inregistrare R2155788. Sediul social al societatii este  situat in zona CET Romanesti, nr. 81, judetul Gorj. Capitalul social al firmei este in valoare de 52.390 ron, in intregime subscris prin aportul in numerar al asociatului unic, si este impartit in parti sociale egale, apartinand in totalitate asociatului unic.


Societatea comerciala ARIVI S.R.L., isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si cel al lucrarilor de arta, activitatea principala a societatii este 4521-Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta.


Structura organizatorica a societatii, prezentata la Anexa nr.1, presupune existenta unui Director general raspunzator de activitatea desfasurata in  ansamblul, existenta a cinci departamente functionale: departamentul tehnic, ce are in subordine biroul executare lucrari, responsabil de executarea si urmarirea lucrarilor, biroul de proiectare, responsabil de partea grafica a unei oferte si biroul de licitatii raspunzator de modul in care se organizeaza participatia societatii la licitatii; departamentul de transport; departamentul de aprovizionare;departamentul de contabilitate si departamentul de personal. 
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: LicentaCONTABILITATECosturi