Investitile SC Intens Prest SRL in utilaje performante prin accesarea fondurilor UE

Lucrare licenta Contabilitate

Incarcat la data: 18 August 2010

Autor: Paunescu Adrian

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 43

Tip fisier: zip

Marime fisier: 91 kb

Fondata la 25 iulie 1991, SC INTENS PREST SRL si-a inceput activitatea in domeniul lucrarilor de cai ferate – reparasii cai ferate si subtraversari. in acelasi an, societatea si-a largit aria de activitate in domeniul exploatarii resurselor minerale, prin concesionarea Balastierei Catanele. Firma are sediul social situat in Str. Lanariei, Nr. 6, Pitesti, Arges unde detine teren in suprafata de 2.421 mp.


Acesta a fost achizitionat de la persoane fizice incepand cu anul 1993 astfel :


Anul 1993 - 1130 mp


Anul 1995 - 625 mp


Anul 2001 - 666 mp.


   
Aici se afla sediul firmei, un atelier de tamplarie, un depozit de materiale de constructii, inclusiv un magazin de desfacere si un sopron.


In anul 1993 Intens Prest si-a inceput activitatea in construcsii civile si industriale.


In anul 2001 intreprinderea a obsinut licenta de exploatare pe 20 de ani pentru o suprafasa de 65 ha pe malul stang al Raului Arges. in aceeasi perioada s-a realizat stasia de sortare din Comuna Calinesti, sat Udeni. Intens Prest a incheiat un contract de franciza cu Baduc SA, comercializand materiale de constructii prin depozitul propriu. in acelasi an, s-a obsinut certificatul SRAC CERTSERV care atesta conformitatea cu Sistemul ISO 9001, pentru:


-    constructii civile si industriale


-    contrucsii si intresinere cai ferate


-    producerea agregatelor minerale.    In 2004 achizisionarea concasorului Svedala a marcat deschiderea primei stasii de agregate concasate din judetul Arges.    


       
Tot in 2004 a inceput producerea de betoane si mortare in stasia amplasata langa Barajul Prundu, stefanesti – Zavoi. Aici a fost achizisionat teren in suprafata de 10.132 mp pentru suma de 81.056 EURO.In anul 2006 a inceput colaborarea cu firma poloneza Bolix, Intens Prest fiind unic importator al adezivilor Bolix pentru termosistem.


in sprijinul cliensilor sai, INTENS PREST ofera servicii si produse de inalta calitate, bazate pe profesionalismul echipelor sale si pe experiensa indelungata acumulata in tosi acesti ani.Dezvoltarea firmei s-a facut in diverse etape, in prezent avand ca domenii de activitate:


-    construcsii si intresinere de cai ferate


-    producerea betoanelor si mortarelor


-    extracsia nisipului si pietrisului


-    comercializarea materialelor de contrucsii


-    importator de adezivi pentru termosistem


-     producsie mobila din pal melaminatActivitatea de exploatare a zacamantului de balast si produse de balastiera se desfasoara la balastiera Udeni, comuna Calinesti, jud. Arges unde anual se produc si se valorifica in medie 130.050 mc agregate (nisip 0/3, pietris 3/7, pietris 7/15, pietris 15/30, refuz ciur si balast si 25.000 mc concasate).

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATEINVESTITIIproiect de diploma