Studiul relatiilor interumane in cadrul grupurilor de munca din Primaria municipiului Galati

Lucrare licenta Economie

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2011

Autor: Wildhoney

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 40

Tip fisier: zip

Marime fisier: 126 kb

Timpul, resursele financiare si resursele umane reprezinta cele trei elemente importante pe care se fundamenteaza eficienta si competivitatea unei organizatii. Resursele de timp si cele financiare se pot irosi, iar tehnologiile si metodele de marketing pot fi copiate cu usurinta. Spre deosebire de acestea, resursele umane detin un potential unic.

 

Desi mijloacele de management ale resurselor umane pot fi si ele imprumutate cu usurinta, intotdeauna se pot descoperi cai noi, inovatoare, de mentinere si motivare a angajatilor. Oamenii se pot schimba, se pot adapta, se pot intrui si perfectiona dispunand de un potential nelimitat din acest punct de vedere. De aceea, managementul resurselor umane poate oferi oricarei organizatii unul dintre cele mai importante avantaje competitive.


Dintre doua intreprinderi care detin un potential egal, cea mai performanta este aceea care utilizeaza cel mai bine potentialul tuturor salariatilor sai. Existenta si functionarea corecta a grupurilor de munca sunt stimulatoare atat din punctual de vedere al eficacitatii cat si din punct de vedere al angajamantului membrilor lor.

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: LicentaECONOMIElucrare licenta