Internetul si tranzactiile bancare

Lucrare licenta Finante

Incarcat la data: 15 Decembrie 2010

Autor: nitiu cristina

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 96

Tip fisier: zip

Marime fisier: 878 kb

1.1. Internetul, istoric si facilitatile lui
Acum 4 decenii se lansa cu mare pompa primul satelit de comunicatii, Echo 1. La acea vreme, evenimentul capta atentia întregii lumi. Azi, lansarea unui satelit e ceva banal. Anul trecut, IRIDIUM (reteaua globala de telefonie mobila) declara ca mai are de lansat doar cativa sateliti, pentru a fi operationala în orice punct de la suprafata Terrei.

Un exemplu sugestiv despre cum a evoluat societatea informationala… si totusi, lansarea lui Echo 1 este un eveniment exceptional. Pentru ca a deschis un nou univers: transmiterea aproape instantanee a informatiei din orice punct de pe glob, în orice punct de pe glob. Practic a redefinit conceptul de comunicatii.


Si din 1960 încoace, acest concept se modifica de la o zi la alta. Ceea ce ieri era idee revolutionara, maine va fi deja demodat. Permanent se impun noi standarde, în care cuvintele cheie sunt: mai rapid, mai eficient, mai ieftin. si principalul “respnsabil” este INTERNET-ul.

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: BANCIINTERNETlucrare de licenta