PIATA BANCARA, ROL, SCOP SI MOD DE ORGANIZARE

Lucrare licenta Finante

Incarcat la data: 21 Decembrie 2010

Autor: comenzilucrari

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 51

Tip fisier: zip

Marime fisier: 150 kb

Traim intr-o lume aflata intr-o permanenta schimbare, singura constanta fiind schimbarea. Expansiunea rapida a tehnologiei informationale si a comunicatiilor in timp real, transferul extern al fondurilor, migratia capitalurilor, extinderea intreprinderilor multinationale in contextul globalizarii, cresterea nemaintalnita a cifrei de afaceri, au determinat mutatii structurale in mediul de afaceri. Toate aceste schimbari au un impact direct asupra modului de derulare a afacerilor intreprinderilor. Din aceste considerente apar tot mai frecvent diverse litigii, care, pentru a fi solutionate trebuie sa se apeleze la serviciile unor experti.


Orientarea Romaniei spre o economie de piata reala si concurentiala a produs mutatii esentiale in structura capitalurilor si a patrimoniului intreprinderilor, mutatii care implica reconsiderarea profunda a insasi conceptului de gestiune a unitatilor economice. Dupa evenimentele din Decembrie 1989, Romania a pasit intr-o noua etapa a dezvoltarii sale, care a deschis perspectiva realizarii unui sistem nou, democratic. Trecerea la economia de piata s-a tacut intr-un consens national, intreaga societate contribuind la implementarea noilor structuri: politice, organizatorice, legislative, economice si financiare.
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTCARDURIFINANTE