TEHNICI MONTE CARLO

Lucrare licenta Finante

Incarcat la data: 28 Octombrie 2009

Autor: Admin

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 70

Tip fisier: zip

Marime fisier: 85 kb

Numerele  care sunt"alese la intamplare" sunt  utile intr-o serie intreaga de  aplicatii . Sunt multe discutii despre ce inseamna numerele aleatoare .  Nu putem  spune  despre un  numar particular ca el este intimplator . O afirmatie de  tipul" numarul  3  este  intamplator” nu are sens  daca nu este plasata intr-un  contex  statistic.


Putem  vorbi despre un sir de numere aleatoare cu o repartitie de probabilitate specificata cind fiecare numar al sirului a fost  obtinut la intimplare, iar  el nu este in nici un  fel  legat  de celelalte numere ale sirului si  in  plus fiecare numar  are o anumita probabilitate de a se afla intr-un anumit interval, probabilitate ce  se calculeaza  conform repartitiei  amintite.


Numar de pagini: 70

 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: lucrari licentalucrari de diplomalucrari diploma