Managementul firmei la SC

Lucrare licenta Management

Incarcat la data: 22 Decembrie 2010

Autor: comenzilucrari

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 56

Tip fisier: zip

Marime fisier: 90 kb

Managementul ca stiinta, s-a cristalizat relativ recent prin eforturile depuse de specialisti ca raspuns la stringentele necesitati ale practicii sociale. Managementul a fost definit de Reece si O’Grady ca fiind „procesul de obtinere si combinare a resurselor umane, informationale, fizice si financiare in vederea realizarii scopurilor organizatiei”, iar Longeneker si Pringle il desemneaza ca fiind „procesul de obtinere si combinare a resurselor umane, financiare si fizice in vederea indeplinirii scopului primar al organizatiei – obtinerea de produse si servicii dorite de un anumit segment sl societatii”. In cunoscuta publicatie franceza Larousse managementul este „stiinta tehnicilor de conducere a intreprinderii”, iar profesorii Popov si Krasnipoiasa considera ca stiinta managementului se ocupa de „legile conducerii generale si de legile sintetice ale componentelor sale.


Managementul firmelor rezida in studierea proceselor si relatiilor de management din cadrul lor, in vederea descoperii legaturilor si principiilor care le guverneaza, a conceperii de  noi sisteme, tehnici si modalitati de conducere, de natura sa asigure obtinerea si cresterea competitivitatii.
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: FACULTATEMANAGEMENTPROIECTFirma