Managementul resurselor umane in cadrul unei societati

Lucrare licenta Management

Incarcat la data: 28 Noiembrie 2010

Autor: Mihaila Raluca

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 62

Tip fisier: zip

Marime fisier: 78 kb

Lucrarea de fata cuprinde 6 capitole Cap I Importanta resurselor umane Cap II Organizarea eficienta a activitatii de personal Cap III Managerii si resursele umane Cap IV Motivatie si management Cap V Managementul si grupul uman Cap VI Studiul de caz Lucrarea cuprinde 61 depagini a 6 capitole si bibliografie.

In centrul tuturor afacerilor sta omul. Toate celelalte resurse, terenuri, cladiri, mecanisme, utilaje, autovehicule sau bani sunt doar de importanta secundara. Fara oameni nu se pot face afaceri. Afacerile nu au alt scop decât sa serveasca nevoile oamenilor.

Desigur, oamenii au roluri diferite in cadrul unei afaceri si au multe legaturi cu alte afaceri. Oamenii sunt angajatii unei afaceri. Uneori ei sunt managerii acesteia, alteori sunt furnizori, clienti, creditori, debitori si deseori sunt actionari ai unei initiative. in mod frecvent insa, ei pot avea toate aceste atribute la un loc.

Importanta fiintei umane in conducerea cu succes a unei afaceri este cea care face din ”Managementul Resurselor Umane” competenta esentiala pentru toti managerii. Aceasta responsabilitate nu este numai de a da slujbe oamenilor, de a-i indruma cum sa lucreze si de a le inregistra performantele, desi, managerii trebuie sa faca acest lucru. Pe lânga toate acstea, este o investitie: a da oamenilor putere, pentru ca ei sa actioneze eficient si eficace. Mai inseamna sa exploatezi cunostintele individuale, talentele, imaginatia si creativitatea pentru binele comun.

Lumea se schimba cu o viteza fara precedent si ca sa tina pasul, fiecare organizatie are nevoie de salariati cmpetenti, bine informati, loiali, flexibili si talentati. Managerii trebuie sa se gândeasca bine la ceea ce le ofera angajatilor si la ce asteapta de la ei daca doresc ca performantele sa fie ridicate iar firmele lor competitive.
Poate ca cea mai semnificativa schimbare pe care ar trebui sa o inregistreze organizatiile românesti in perioada de tranzitie este in domeniul ”Managementului Resurselor Umane”.

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: DiplomaMANAGEMENTFirmalucrare de licenta