M.R.U. in cadrul unei societatii

Lucrare licenta Management

Incarcat la data: 08 Aprilie 2011

Autor: chiurciu ileana

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 64

Tip fisier: zip

Marime fisier: 87 kb

Societatea moderna se prezinta ca o retea de organizatii care apar, se dezvolta sau dispar. in aceste conditii, oamenii reprezinta o resursa comuna si, totodata, o resursa – cheie, o resursa vitala, a tuturor organizatiilor, care asigura supravietuirea, dezvoltarea si succesul competitional al acestora. Aceasta realitate a determinat tot mai multi specialisti in domeniu sa afirme ca din ce in ce mai mult avantajul competitiv al unei organizatii rezida in oamenii sai.

Resursele umane reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale unei organizatii.

Organizatiile cheltuiesc sume importante cu angajatii lor, iar datorita costurilor antrenate, acestea reprezinta unele dintre cele mai evidente investitii in resurse umane. Investitia in oameni s-a dovedit a fi calea cea mai sigura de a garanta supravietuirea unei firme sau de a asigura competitivitatea si viitorul acesteia. Dupa Naisbitt si Aburdene, in noua societate informationala capitalul uman a inlocuit capitalul financiar, ca resursa strategica.
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTresurse umanesocietate