recrutarea si selectia resurselor umane

Lucrare licenta Management

Incarcat la data: 21 Decembrie 2010

Autor: Florentina Ivanov

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 70

Tip fisier: zip

Marime fisier: 81 kb

1.1         Definirea managementului resurselor umane
Managementul, ca activitate deosebit de complexa, nu isi poate pune in valoare virtutile decat cu si prin oameni. Cu alte cuvinte, acolo unde apar si se dezvolta actiuni manageriale, mai simple sau mai complexe, sunt implicati oamenii.

Resursele umane, întelese si tratate ca totalitate a aptitudinilor fizice si intelectuale pe care omul le utilizeaza în procesul de producere a bunurilor materiale, necesare existentei, reprezinta o notiune care vizeaza atât elemente de ordin tehnico-economic, cât si social-istoric. Continutul acestei notiuni, în care se includ, de obicei, si experienta dobândita în procesul muncii, alaturi de aptitudinile native si cele dobândite prin calificare, se îmbogateste pe masura evolutiei societatii omenesti, dezvoltarea fiind corelate cu evolutia uneltelor de munca.
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: FACULTATEMANAGEMENTPROIECT