Mixul de marketing în cadrul firmei S.C. MOBIGO S.R.L.

Lucrare licenta Marketing

Incarcat la data: 24 Ianuarie 2011

Autor: Catanoiu Ionut

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 40

Tip fisier: zip

Marime fisier: 70 kb

In aceasta lucrare am abordat problemele pietei de panificatie din Romania, avand drept punct de reper activitatea desfasurata de societatea S.C Panvitan S.A. De asemenea am analizat  politica de marketing a societatii, si in urma analizei efectuate am facut propuneri pentru perfectionarea acesteia.


Industria de morarit si panificatie ca subramura de baza a industriei alimentare este chemata sa raspunda uneia dintre necesitatile de baza din alimentatia umana, furnizand produse si subproduse cu valoare nutritiva ridicata, painea constituind un aliment indispensabil.


Piata produselor de panificatie nu are o existenta izolata, ci este componenta a unei sfere economice mai largi, a pietei produselor agroalimentare, a pietei nationale si interne. In contextul actual al economiei romanesti, imaginea viitorului industriei alimentare a impus cu necesitate elaborarea unor strategii coerente si articulate ale dezvoltarii, restructurarii si privatizarii societatilor comerciale din ramura mentionata.
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: LicentaMARKETINGlucrare licenta