CONTRIBUTII LA STUDIUL FARMACOGNOSTIC AL SPECIEI PLEUROTUS OSTREATUS

Lucrare licenta Medicina

Incarcat la data: 24 Decembrie 2009

Autor: Gheorghe Gabriel

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 81

Tip fisier: zip

Marime fisier: 18785 kb

INTRODUCERE
Omul primitiv lua cele necesare din mediul inconjurator si cauta sa vindece toate bolile cu ajutorul plantelor , mineralelor si  produselor animale pe care le avea la indemana . Omul cauta  mijluace curative in mod empiric ; de aceea , numeroase plante medicinale folosite de medicina stiintifica actuala au o istorie  foarte veche . Deoarece cauzele bolilor si tratamentul lor erau  neintelese de omul primitiv , pe langa tratamentul cu plante el cerea ajutorul zeilor si al duhurilor .Dupa trecerea multori ani de incercari , experiente , nu s-au gasit de catre medici si farmacisti metode de vindecare ( altele decat medicamente sintetice , chimioterapii , fioterapii pe baza de curenti etc.) care sa nu fie nocive . Acestea aduc ameliorari , dar nu  vindecari, atata timp cat nu se elimina cauza care a produs boala .


Natura ne ofera avantaje clare . se elimina toxinele care cauzeaza boala si nu mai sunt afectate si alte organe . Inca din antichitate , inteleptii duceau o viata in armonie cu natura .Fitoterapia moderna a devenit astazi o stiinta interdisciplinara . Ea presupune o colaborare cat mai strasa intre medic , farmacist ,  chimist , fizician , biolog , matematician , psiholog , inginer sau tehnolog , avand un unic scop : gasirea si aplicarea remediului cel  mai potrivit bolnavului.Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.