Ingrijirea bolnavului cu diabet zaharat tip I

Lucrare licenta Medicina

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2010

Autor: Aiacoboaie Georgiana

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 31

Tip fisier: zip

Marime fisier: 58 kb

Diabetul zaharat reprezinta  o boala metabolica datorata tulburarii metabolismului glucidic si se manifesta prin cresterea glucozei in sange si eliminarea ei prin urina. 
        
Scopul prezentului proiect este de a identifica problemele de ingrijire specifice pentru un pacient cu  diabet zaharat de tip I.
     
Problemele  pe care le poate prezenta un bolnav cu diabet zaharat si de care trebuie sa tina seama asiatentul medical la intocmirea planului de  ingrijire sunt:  -  scaderea in greutate, poliuria ,polidipsia, polifagia,deshidratare          

Obiectivele prezentului proiect:
Am ales aceasta afectiune ca tema a  proiectului meu de diploma din dorinta de a-mi  sistematiza si aprofunda cunostintele  profesionale, cat si pentru a dobandi informatii privind investigatiile si metodele de tratament moderne.

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDICINAlucrare de diplomaAsistenta medicaladiabetul zaharat