CRESTEREA PERFORMANTELOR ANGRENAJELOR CONICE

Lucrare licenta Metalurgie

Incarcat la data: 28 Octombrie 2009

Autor: cornel sandulescu

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 41

Tip fisier: zip

Marime fisier: 68 kb

Tratamentele termochimice, pe langa modificarile de structura urmaresc si modificari ale compozitiei chimice in straturile superficiale. in urma tratamentelor termochimice se schimba starea de tensiuni si proprietatile straturilor superficiale ale produselor, se obtine o diferenta de structuri si proprietati intre straturile superficiale si miezul produselor. Aceasta diferenta de proprietati, intre suprafata si centrul pieselor, poate fi accentuata, pentru majoritatea tratamentelor termochimice, prin aplicarea ulterioara a unor tratamente termice, fata de care, cele doua zone se comporta diferit.


Tratamentele termochimice se aplica in scopul cresterii duritatii superficiale, a rezistentei la uzura, a rezistentei la oboseala si pentru prevenirea actiunii mediilor inconjuratoare la temperatura obijnuita si inalta (rezistenta la coroziune), cu mentinerea la valori ridicate a caracteristicilor de plasticitate si tenacitate ale miezului produselor.


Numar de pagini: 41.
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: lucrari licentalucrari de diplomalucrari diploma