Personalitatea Sfântului Apostol Pavel

Lucrare licenta Religie

Incarcat la data: 20 Decembrie 2010

Autor: Cosmin Pinciu

Pret: 10 € + TVA

Numar pagini: 63

Tip fisier: zip

Marime fisier: 83 kb

Invatatura si faptele Mantuitorului Hristos au fost scrise de Evanghelisti, asa precum le-au vazut si auzit, asa precum ele s-au desfasurat, fara a le expune intr-un sistem. in Evanghelii avem invatatura crestina expusa in liniile sale mari in punctele sale generale.


Cel care a interpretat, a sistematizat si a aplicat invatatura Domnului Hristos la realitatile sociale, raspandind-o in lume, a fost Sfantul Apostol Pavel. El a fost cel mai stralucit Apostol al Domnului Hristos, doctrinarul crestinismului si raspanditorul indraznet al credintei noastre la neamuri.


„Asupra vietii si personalitatii Sfantului Pavel s-a scris mult. Totusi nu poate fi socotit a fi complet cunoscut caci datele sale biografice sunt relativ putine, iar personalitatea sa este foarte complexa. El este socotit dupa Mantuitorul Hristos, cel mai mare geniu al crestinismului, astfel ca adancurile fiintei sale sunt insondabile.”
 

Descarca lucrarea cu 10 € + TVA

Introdu corect adresa ta de e-mail. Pe aceasta adresa vei primi link-ul de unde vei putea descarca lucrarea.
Apasarea butonului "Cumpara" presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Alti utilizatori au mai cautat: FACULTATEteologielucrare de diploma