Gaseste: Master Doctorat
 

Master Managementul activitatii de informatii pentru securitate nationala

Program: Master
Tip program: Complementar
Acreditare: Acreditata
 
Alternative pentru program: Zi
Durata: 24 luni
 
 

 • Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" organizeaza studii universitare de masterat - programul „Managementul activitatii de informatii pentru securitate nationala”.


  Candidatii declarati admisi vor fi incadrati in Serviciul Roman de Informatii, urmand ca prin cursul mentionat sa dobandeasca, in plan profesional, competentele necesare exercitarii atributiilor de ofiteri operativi de informatii.


  SCOPUL PROGRAMULUI


  Formarea viitorilor ofiteri operativi de informatii prin extinderea, in domeniul informatiilor pentru securitate nationala, a pregatirii universitare a candidatilor, atestata prin diploma de master.


  STATUTUL CURSANTILOR


  Pe intreaga desfasurare a programului, cursantii vor avea statut de angajati ai Serviciului Roman de Informatii, cu toate drepturile si obligatiile ce decurg din acesta, astfel:

  - angajati civili, cu contract individual de munca pe perioada determinata, pe durata primelor 4 luni aferente modului I. La cerere, Academia asigura cazare (gratuit) si masa (contracost);
  - ofiteri de informatii, pe restul duratei cursului, in situatia promovarii evaluarilor complexe ce vor fi sustinute la finalul primelor 4 luni aferente modului I.


  Cursantii care nu vor promova probele de evaluare necesare chemarii in activitate ca ofiteri vor inceta pregatirea in cadrul Academiei si raporturile juridice de munca stabilite cu Serviciul Roman de Informatii.

 
 
 
Programe asemanatoare
Master Combaterea Traficului de droguri
Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti
Master Comunicare Sociala si Relatii publice in politie
Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti
Master Managementul pregatirii operationale de jandarmi
Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti
Master Managementul situatiilor de urgenta
Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti
Managementul sistemelor de lupta din Fortele Aeriene
Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov