Gaseste: Master Doctorat
 
Program: Master
Tip program: Aprofundare
Acreditare: Acreditata
 
Alternative pentru program: Zi
Taxa anuala: 3600 Ron
Subdisciplina: Administrarea afacerilor
Durata: 24 luni
 
 

 • Programul are ca obiectiv specializarea in Managementul Afacerilor Internationale. Sunt promovate in special studiile de management strategic, managementul riscului, marketing strategic, strategii internationale de firma, comert international.

  Se pot inscrie absolventii facultatilor cu profil economic, cu diploma de licenta sau echivalenta acesteia (3 – 6 ani de studiu), indiferent de anul in care candidatul a obtinut diploma. Este necesara cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel mediu.


  Competente profesionale dezvoltate prin programul de masterat:


  1. Cunoasterea aprofundata a managementului afacerilor internationale, prin insusirea celor mai recente concepte, teorii si practici specifice acestei arii disciplinare.
  2. Valorificarea cunostintelor de specialitate dobandite in cadrul programului in vederea explicarii, interpretarii si luarii de decizii in medii noi.
  3. Identificarea de solutii la problemele complexe, ce caracterizeaza managementul afacerilor internationale, in conditii de incertitudine si informare incompleta.
  4. Emiterea de judecati de valoare si evaluari critic – constructive si comunicarea lor in mod clar si fara ambiguitati atat specialistilor din domeniul afacerilor internationale, cat si unui public larg.
  5. Rezolvarea creativa a problemelor din domeniul managementului afacerilor internationale, valorificand rezultatele cercetarii individuale si de grup, prin asumarea de competente si responsabilitati manageriale