Gaseste: Master Doctorat

 • Domeniul

  Sociologie

   

  Misiune: Masterul de Managementul Resurselor Umane isi propune formarea de specialisti in resurse umane, care prin intermediul programului sa isi dezvolte competente profesionale necesare atat in organizatii private, cat si publice.


  Viziune: Suntem preocupati de dezvoltarea continua a acestui program, astfel incat sa ne situam intotdeauna in primele locuri in randul scolilor care ofera programe similare in Romania (cel mai bine cotat program de catre angajatori si cel mai solicitat de catre candidati). Obiectivul nostru este acela de a atrage si intari colaborarea cu profesionisti de valoare, cu o contributie recunoascuta pe piata muncii din Romania, care sa sustina cursurile oferite in cadrul Masterului.

  Istoric: Programul de Master in Resurse Umane si functioneaza din anul 2004 sub forma de invatamant de zi.Programul are deja patru promotii de absolventi integrati cu succes pe piata muncii. Pentru a mentine o calitate ridicata a programului (un grup de cursanti nu foarte numeros, care sa permita interactiune si comunicare adecvate) si pentru a ne adapta la programul de lucru diferentiat al cursantilor, seriile mai mari de 40 de cursanti sunt impartite in doua grupe (conform optiunilor cursantilor), una cu ore in cursul saptamanii (de obicei dupa ora 18,00) si alta cu orele concentrate in weekend, in zilele de sambata.