Gaseste: Master Doctorat
 

Master Studii europene si etica relatiilor internationale

Program: Master
Acreditare: Acreditata
 
Subdisciplina: Filosofie
Durata: 24 luni
 
 

  • Obiectivul general al acestui plan de invatamant este formarea de specialiste/specialisti care sa poata profesa in locurile de munca unde este implicata o intensa colaborare la nivelul Uniunii Europene. De asemenea, posturi legate de comunicare si relatii umane, inclusiv relatii la nivel international, sunt potrivite cu pregatirea oferita de masterat.


    In urma programului de Master in Studii Europene si Relatii Internationale masterandele si masteranzii vor dobandi o pregatire aprofundata, o calificare superioara, avand valente in plus fata de studiile de licenta.


    Principala calitate, dobandita ca urmare a continutului procesului didactic, asa cum a fost el prezentat mai sus, este capacitatea de a gandi critic, cu propria minte.


    Un alt lucru important este capacitatea de a analiza din perspectiva etica problemele pe care le au de rezolvat. Formatia primita le va permite si sa fie lidere/lideri, sa conduca grupuri de lucru.

    Un lucru de mare importanta, luat in considerare in cadrul masteratului, este formarea unei capacitati de a lucra in medii diverse din punct de vedere lingvistic si cultural, asa cum sunt cele din Europa.

 
 
 
Programe asemanatoare
Master Studii de romanistica
Universitatea "Ovidius" din Constanta
Master Studii anglo-americane
Universitatea "Ovidius" din Constanta
Master Limba Franceza si Plurilingvism in Spatiul European
Universitatea "Ovidius" din Constanta
Master Politica mondiala si europeana
Universitatea "Ovidius" din Constanta