Gaseste: Master Doctorat
 

Masterat in Management Antreprenorial

Program: Master
Tip program: Aprofundare
Acreditare: Acreditata
 
Alternative pentru program: Zi
Taxa anuala: 910 Ron
Subdisciplina: Management
Durata: 24 luni
 
 

  • Acest program a fost conceput dupa modelul celor mai renumite programe de masterat din Statele Unite (MBA), intentionandu-se astfel a se raspunde la cele mai acute nevoi cu care se confrunta lumea afacerilor din Estul Europei: Managementul antreprenorial.

    Prin intermediul acestui program vei avea posibilitatea de a participa la cursurile unor profesori de renume din Statele Unite, Marea Bitanie si Elvetia. Metodele de studiu au fost concepute pe baza curricumului de la Harvard Business School si alte centre de afaceri renumite. Alege sa investesti intr-un program care, la sfarsit, te va transforma intr-un manager de clasa si te va recompensa cu abilitatea de a-i instrui pe altii si cu o predilectie strategica in a solutiona problemele cotidiene ale unei afaceri.

    Prin acest nou program de master MMA vrem sa iti garantam statutul unui om de afaceri de succes si aceasta pentru ca aici vei intalni o seama de beneficii care sa iti satisfaca asteptarile. Asadar, te vei imbogati cu noi metode strategice de rezolvare a problemelor, cu relatii noi in lumea afacerilor, cu o intelegere mai complexa a economiei globale, cu o experienta mai vasta,
    dar si cu un bonus financiar care sa corespunda pregatirii tale.