Gaseste: Master Doctorat
 

Psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie

Program: Master
Tip program: Aprofundare
Acreditare: Acreditata
 
Taxa anuala: 3000 Ron
Subdisciplina: Psihologie
Durata: 24 luni
 
 

  • Programul de master se adreseaza celor care doresc sa obtina specializari in (1) psihologie clinica, (2) consiliere psihologica si (3) psihoterapie si sa-si desfasoare activitatea in principal in domenii clinice (ex. spitale, clinici, policlinici, centre de protectia copilului, alte organizatii, centre si fundatii care ofera servicii orientate spre promovarea sanatatii si tratamentul bolilor, cabinete particulare individuale etc.).


    Departamentul de Psihologie Clinica si Psihoterapie, scoala de excelenta a Universitatii Babes-Bolyai, este unul din cele mai performante din tara (fiind pe locul I in tara in ceea ce priveste activitatea de cercetare si probabil cel mai performat in domeniul psihologiei clinice si psihoterapiei din Romania, competitiv international (fiind pe locul I in tara;).


    Programul este focalizat asupra (1) promovarii sanatatii si (2) diagnosticului si tratamentului tulburarilor care implica in etiopatogeneza factori psihologici (in cazul copiilor, adultilor si varstei a treia).


    Programul de master este foarte bine apreciat de catre masteranzi, fiind evaluat, pe o scala de la 1 la 5, de catre studentii din anii trecuti, in medie cu 4.80 (1 insemnand foarte slab, iar 5 fiind excelent). Programul va fi riguros, dar flexibil, pentru a fi convenabil celor care lucreaza.