România în fața unei alegeri

de Mario Bîc  | 2686 vizualizari  | 0 comentarii
România în fața unei alegeri

Sursa foto: Google.ro

Sunt zile cruciale pentru țara noastră. Sunt decizii vitale pe care le avem de luat noi, cetațenii, și ei, politicienii. Sunt răspunsuri și soluții pe care le pot da unii oameni, dar sunt unele pe care numai Dumnezeu le poate da.

A scanda pro sau contra cuiva, nu știu cât ajută la propășirea și înaintarea țării noastre. Au fost proteste în câteva orașe, mici ,,revoluții” dacă pot să mă exprim așa, care cred că au avut un anumit impact asupra cetățenilor, dar nu cred că e deajuns. Îi respect și îi iubesc pe colegii mei de generație care au ieșit în stradă, dorind libertatea de a vota, de a se exprima, de a avea un viitor și un trai mai bun. Cred însă și mai mult că a ne ruga ca țară împotriva corupției și dezbinării, urii și minciunii, hoției și a lipsei de respect din România, face mai mult decât bârfă, răutatea și înjurătură aruncată asupra oamenilor din conducere. E timpul că dragostea și pacea, respectul și bucuria, mulțumirea și dreptatea să-și ocupe locul de cinste și la noi în țară.

Napoleon, cel care a înspăimântat peste jumatate din Europa cu războaiele lui, a scris cele ce urmează în jurnalul său către sfârșitul vieții: ,,Cu toate armatele și generalii mei nu am putut cuceri măcar un continent într-un sfert de secol. Și totuși, acest Isus, fără a folosi vreodată vreo armă, a cucerit toate popoarele și culturile de-a lungul mileniilor.”

România nu are nicio șansă decât dacă... ,,Dacă” înseamnă cel puțin o condiție. Și condiția este ca orice om; copil, tânăr, tânără, femeie, bărbat, bătrână și bătrân, să plece genunchiul înaintea Creatorului și să mijlocească pentru țară. Toți românii sunt chemați la rugăciune pentru România. Mai ales... studenții! Tinerii care trăiesc aici sau în diaspora. Indiferent de opțiunile electorale, de vârstă, religie sau nivel de educație, toți suntem chemați să ne rugăm lui Dumnezeu pentru țara în care trăim.

Tinerii generației Facebook sunt chemați la vot. Și părinții lor. Și cei care au trăit vremurile comuniste. Contează rugăciunea pentru țară. Contează votul pentru țară. Dreptul la vot este fundamental pentru că soarta națiunii trebuie să fie decisă de voința majorității, nu de indiferența sa!

Pe acestea trebuie să le faceţi, şi pe acelea să nu le lăsaţi nefăcute. Ce va fi în viitor, e taină mare. Dumnezeu să aibă milă de România. Binecuvântarea Lui fie peste noi, alegând înțelept pentru popor.

Haideți să ne unim cât mai mulți în post și rugăciune pentru țara noastră, mergând la vot Duminică.

Trezește, Doamne, România...

 

Cuvinte cheie: RomaniadumnezeuVot
Romania,dumnezeu,Vot
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (0)
Adauga comentariul tau
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...