Îndrăgosteală

de Bianca Bojan  | 2654 vizualizari  | 1 comentariu
Îndrăgosteală

Sursa foto: weheartit.com/entry/123169313

Stai liniştit in camera ta pe care o cunoşti mult prea bine şi iţi umpli timpul şi mintea cu lucruri cotidiene, lipsite de importanţa, dar care te satisfac pe moment.

Afara toarnă cu găleata ori e însorit, nici nu conteaza pentru că e una dintre acele ore, zile sau săptămâni banale pe care ai mai trăit-o nu doar o data. Nu eşti fericit, nu eşti trist, eşti pur şi simplu şi e perfect aşa cum e.

O presimţire te face să întorci capul spre stânga, spre fereastra care intr-o clipă s-a transformat într-o puzderie de cioburi imperfecte. Totul in jurul tău dispare iar tu pluteşti, zbori, răpit de ceva mai puternic decât tine. Degeaba te zbaţi, nu poţi face nimic, ţi-a cuprins intregul corp si te duce unde vrea el.

Ai uitat de biroul ponosit si de şefa pusă pe harţă căreia ii răspundeai la email-uri. Ai uitat de tot si te întrebi dacă doar acum te-ai trezit cu adevărat la viaţa sau din contră, pătrunzi într-un vis prea frumos pentru a fi adevărat .

Aşa e dragostea. Apare în mod neaşteptat ca un uragan şi te loveşte din plin. Nu te intreabă ce faci sau cum eşti pentru că işi cunoaşte impresionanta putere şi nu o interesează dacă vrei să guşti din ea sau nu. Ştie că orice tentativa a ta de a o respinge va eşua lamentabil.

Aşa e când te îndragostesti, prima lovitura e si ultima; cea care te trimite in knock-out şi te marchează iremediabil şi permanent.
 

Cuvinte cheie: IubireINDRAGOSTITDRAGOSTEsentimentePOVESTE
Iubire,INDRAGOSTIT,DRAGOSTE,sentimente,POVESTE
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (1)

Raspunde-i

Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa miha_michelle2002@yahoo.com

Adauga comentariul tau
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...