Îndrăgosteală

de Bianca Bojan  | 2747 vizualizari  | 1 comentariu
Îndrăgosteală

Sursa foto: weheartit.com/entry/123169313

Stai liniştit in camera ta pe care o cunoşti mult prea bine şi iţi umpli timpul şi mintea cu lucruri cotidiene, lipsite de importanţa, dar care te satisfac pe moment.

Afara toarnă cu găleata ori e însorit, nici nu conteaza pentru că e una dintre acele ore, zile sau săptămâni banale pe care ai mai trăit-o nu doar o data. Nu eşti fericit, nu eşti trist, eşti pur şi simplu şi e perfect aşa cum e.

O presimţire te face să întorci capul spre stânga, spre fereastra care intr-o clipă s-a transformat într-o puzderie de cioburi imperfecte. Totul in jurul tău dispare iar tu pluteşti, zbori, răpit de ceva mai puternic decât tine. Degeaba te zbaţi, nu poţi face nimic, ţi-a cuprins intregul corp si te duce unde vrea el.

Ai uitat de biroul ponosit si de şefa pusă pe harţă căreia ii răspundeai la email-uri. Ai uitat de tot si te întrebi dacă doar acum te-ai trezit cu adevărat la viaţa sau din contră, pătrunzi într-un vis prea frumos pentru a fi adevărat .

Aşa e dragostea. Apare în mod neaşteptat ca un uragan şi te loveşte din plin. Nu te intreabă ce faci sau cum eşti pentru că işi cunoaşte impresionanta putere şi nu o interesează dacă vrei să guşti din ea sau nu. Ştie că orice tentativa a ta de a o respinge va eşua lamentabil.

Aşa e când te îndragostesti, prima lovitura e si ultima; cea care te trimite in knock-out şi te marchează iremediabil şi permanent.
 

Cuvinte cheie: IubireINDRAGOSTITDRAGOSTEsentimentePOVESTE
Iubire,INDRAGOSTIT,DRAGOSTE,sentimente,POVESTE
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (1)

Raspunde-i

Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa miha_michelle2002@yahoo.com

Adauga comentariul tau
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...