Asteptari

de Aura Crisan  | 2853 vizualizari  | 0 comentarii
Asteptari

Sursa foto: faithsmessenger.com

Asteptari... pompos cuvant. E ciudat, dar nici nu stiu cum sa definesc printr-un singur cuvant modalitatea prin care tu astepti de la cineva un gest sincer. Ah da, nu de la oricine. De la cei apropiati, de la cei in care ti-ai pus increderea, de la cei pentru care ai renuntat de foarte multe ori la tine ca sa fii cu ei, ca sa le oferi sprijin, iubire. Nu ai facut-o cu niciun scop, nici din obligatie. Ai facut-o pentru ca asa ai simtit si, totusi, astepti acelasi gest inapoi. E ciudat ca-l astepti, mai ales cand stii sigur ca nu e 100% obligatoriu sa-l si primesti. Cum de ce? Pentru ca asa sunt oamenii. Atunci cand primesc nu mai obisnuiesc sa si ofere, sa intoarca gestul. S-au bucurat ca au fost ajutati, sprijiniti ca au reusit sa depaseasca momentele de cumpana si ca au trecut groapa, fara sa cada in ea.

Acum ca tu te afli in fata gropii, e fix problema ta cum reusesti sa o sari, chiar daca acei pe care i-ai ajutat ar avea solutia practica ca sa te ajute. La ce sa te ajute, nu mai bine te privesc ingrijorati, insa fara sa-ti fie de folos? E mai simplu sa stai deoparte si sa privesti .Daca nu esti implicat nu vei avea parte de nici o consecinta.

Stau si ma intreb de ce pur si simplu am devenit atat de ostili unii cu ceilalti, de ce in loc sa ne ajutam, mai bine ne ocolim, de ce ne lingusim si ne place sa ne bagam pe sub pielea unora, doar datorita statutului lor? Am devenit chiar asa de lipsiti de esenta, de seva? Suntem atat de falsi incat nici cand ne privim in oglinda nu credem ca imaginea e reala. Daca sta cineva in spatele oglinzii?

Asteptam ca gestul pe care l-am facut fata de cei dragi noua sa se intoarca inapoi. Insa e efectul de boomerang si ne trezim ca suntem loviti din plin si lasati sa ne zbatem cu propria vointa. Si totusi, atunci cand persoanele care ne-au intors spatele au din nou nevoie de noi, ridicam doua degete si ne aruncam in prima linie. Habar n-am care e directia potrivita, stiu sigur ca asteparile sunt cele mai care ne dezamagesc de fiecare data.

ASTEPTARI,statut,aproapiati,directia potrivita.
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (0)
Adauga comentariul tau
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...