E bine ca s-a terminat?

de Aura Crisan  | 3303 vizualizari  | 0 comentarii
E bine ca s-a terminat?

Sursa foto: blog.sparkprofit.com

De fiecare data se termina un an ne bucuram, rasuflam usurati ca s-a incheiat. La fel facem in fiecare zi de 31 decembrie. Si evident ca atunci cand se apropie inceperea unuia nou ne gandim la lucrurile frumoase pe care le-am dori indeplinite in noul album cu 365 de poze. Da, fiecare zi poate fi fotografiata. Cam asta facem, strangem imagini si ni le redam de fiecare data cand ne gandim ca albumul e plin. E ciudat ca de foarte multe revedem doar pozele...placute. Sunt putine momentele cand putem reda imaginile care ne-au adus suferinta, ganduri negative, neplaceri, trairi incerte.

Pana la urma e bine ca putem face sortarea invidivual. Si totusi, de ce atunci cand ne despartim de cineva, tinem minte doar momentele placute? E clar ca despartirea a survenit datorita unor factori care au dus la captarea de poze in alb si negru, fara culoare, care ne-au cauzat o ruptura in suflet. De ce nu vedem partile negative ale unei persoane care ne-a frant inima? De multe ori ne asumam raspunderea, ne spunem ca noi am gresit. Si daca nu e asa? Poate ca totusi ruptura nu a survenit din cauza ta? Poate nu tu ai gresit, poate ca tu ai facut totul ca la carte,insa totusi a lipsit esenta care sa consolideze relatia. Daca maine ai da timpul inapoi, ai incerca sa retiparesti pozele din sufletul tau cum le-ai umple? Ai desena pe ele acelasi trairi? Ai face lucrurile diferit? Ai schimba ceva?

Pai asta nu ar insemna sa te schimbi pe tine? Pana la urma e vorba de tine, de trairile tale, de ceea ce tu ai simtit? Crezi ca ar fi diferit daca ai stii ce stii acum? Ia fa exercitiul acesta cu sufletul, nu cu ratiunea.

Se zice de foarte multe ori ca iubirea vine cand nici nu te astepti si de cele mai multe ori alegi persoana gresita. Pana la urma asa e iubirea, nu are ochii mintii, vede prin suflet, cu inima si nu analizeaza rational. Fiecare poveste de iubire sfarseste fara un happy ending?

Cuvinte cheie: POZEANiubire.
POZE,AN,iubire.
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (0)
Adauga comentariul tau