Imposibilul poate fi... posibil!

de Aura Crisan  | 2485 vizualizari  | 0 comentarii
Imposibilul poate fi... posibil!

Sursa foto:

Gandurile sunt cele care ne determina uneori sa fim mai mult... visatori. Se intampla de multe ori sa fim concentrati la gandurile care ne macina, sa ne facem scenarii si sa pierdem din vedere... prezentul. Se intampla sa treaca pe langa noi detalii din viata, care poate ne-ar bucura sau care ne-ar face ziua mai frumoasa.

Asa ca, de ce sa lasam ca astfel de... ganduri sa ne umbreasa prezentul insorit? Poate pentru ca Soarele inca face nani? Sau pentru ca avem ochelarii pusi pe ochi si nu-l... vedem? E drept ca mai nou suntem invaluiti in... zapada, si asta la propriu. Dar totusi, de ce ne place sa facem tot felul de scenarii? Pentru ca sa avem de ce sa nu dorim noaptea?

Gandeste pozitiv si vei atrage asupra ta lucruri...pozitive. E adevarat! Poate ca e timpul sa incepi sa-ti faci scenarii cu...final fericit si vei vedea ca prezentul poate fi fascinant si ca poti intoarce spre tine, doar lucrurile frumoase. E pacat sa contorizam si sa ne macinam orele gandindu-ne la lucruri...neplacute; e neplacut sa ne facem scenarii, in care finalul nu ar fi unul...pozitiv pentru noi.

E timpul sa gandim in stil...mare si sa ne facem planuri, vise. E timpul sa credem in ele si e timpul sa luptam pentru ele. E timpul sa ne spunem ca nimic nu e imposibil si ca ....imposibilul poate fi...posibil. Da, poate fi posibil cand iti doresti din tot sufletul.

Am inceput si acest an cu planuri. Poate ca, pe parcurs au fost momente in care ne-am abatut de la traseul stabilit, insa e timpul sa ne reorganizam ...ruta si sa ne reintoarcem pe ..sosea visurilor. Este acea sosea a posibilitatilor si nu ..a imposibilitatilor. Este un drum cu prioriate pentru toate visele noatre, vise care pot deveni...reale, daca ni le dorim din tot sufletul.

Asa ca e timpul ca de ...AZI sa ne umplem sufletul si ratiunea de....ganduri bune, pozitive. E timpul sa zambim, e timpul sa privind spre viitor in culori pastelate si nu in nonculori. De ce sa ne punem singuri piedica spre viitorul...stralucitor? Nu ar fi pacat?

E timpul sa mergi in oglinda si sa zambesti! De ce? Ai atat de multe motive sa zambesti....Trebuie sa le vezi! Priveste in profunziune, e timpul ca superficialitatea sa fie lasata...deoparte. Posibilitatea realizarii lucrurilor marete trebuie sa guverneze de azi inainte gandirea si viata ta!

gandirea pozitiva,PREZENT,motive,superficialitatea,scenarii.
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (0)
Adauga comentariul tau
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...