Magnet de optimism

de Aura Crisan  | 3400 vizualizari  | 3 comentarii
Magnet de optimism

Sursa foto: susanpolgar.blogspot.com

Atunci cand esti optimist, cand vezi lucrurile bune si le omiti pe cele neplacute, atragi asupra ta ca un magnet, doar ..ceea ce e mai frumos. Evident ca la fel se intampla si cu partea... negativa sau neplacuta a lucrurilor.

Nu ti s-a intamplat niciodata sa te gandesti asa cu stomacul strans la deznodamantul unei...situatii? Poate chiar te gandeai ca urmeaza sa ai parte de cateva apostrofari. Cu siguranta ca-ti creai o imagine a situatiei prin care treci, insa cu deznodamant neplacut. Si de multe ori, fara sa-ti dai seama ai atras asupra ta exact acele lucruri care-ti creau disconfort.

Ti-ai imaginat deznodamantul in varianta pozitiva? Nu? Pai hai sa facem un exercitiu. Cum ar fi sa te gandesti ca interviul pentru jobul pe care ti-l doresti se va desfasura foarte bine, ca vei fi sunat sa ti se comunice ca ai obtinut jobul mult visat, ba mai mult, chiar vei avea parte si de un salariu atractiv? Deja vad un zambet. Asa si trebuie. Crezi ca nu e posibil?

Practica acelasi exercitiu in viata de zi cu zi, in...fiecare zi. Care va fi rezultatul? Astept sa mi-l comunici. :)

Atunci cand suntem optimisti atragem in jurul nostru oameni ca si noi. Categoric e mult mai placut sa ai langa tine oameni care vad lucrurile intr-o lumina pozitiva, decat sa fii inconjurat de persoane care mai mereu au impresia ca urmeaza sa cada cate un meteorit si ca neprevazutul inseamna de fiecare data un final...neplacut.

Intr-o nota optimista inchei si eu, cuprinsa de valul de iubire ce e in jur. Nu e de mirare, doar maine e Valentine's Day.

Apropo daca sarbatoresti ziua de maine, iti spun...Happy Valentine's Day!

P.S: NU uita de exercitiul de mai sus. :) Astept sa-mi povestesti!

 

Cuvinte cheie: MAGNETOPTIMISTdeznodamantPOSIBILoameniiexercitiu
MAGNET,OPTIMIST,deznodamant,POSIBIL,oamenii,exercitiu
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (3)

Raspunde-i

Maledictum,cat de prost esti.Asa prostie n-am mai vazut!

Raspunde-i

@Maledictum: Bine ca esti tu destept!

Raspunde-i

Mein Gott, cat de proasta esti.

Adauga comentariul tau