Pe final si inceput... de an :)

de Aura Crisan  | 738 vizualizari  | 0 comentarii
Pe final si inceput... de an :)

Sursa foto: www.hdwallpapersinn.com

Ne apropiem de finalul anului 2013. A trecut extrem de repede si acest an, as putea spune ca nici nu stiu cum a trecut. Am strans insa realizari minunate.

La finalul fiecarui an incercam sa facem un bilant. Ne readucem aminte cu ce a venit anul caruia ii spune "la revedere"; care sunt realizarile pe care le-am bifat si ce ne dorim pentru anul urmator.

De multe ori ne spunem: "ce bine ca a trecut si acest an"! Alteori "ce pacat ca a trecut asa de repede..." Cu bune si cu rele, cu de toate adunate, bifam de fiecare data pe 31 decembrie scurgerea a multor zile din viata noastra, cam 365 la numar. Se intampla sa avem zile multe cu nereusite in cadrul unui an si sa ne nu dorim sa ne readucem aminte de el.

De fiecare data incercam sa finalizam anul in curs si sa celebram inceputul urmatorului cu un... party. Nu uitam nici de traditiile sfarsitului de an. Cea mai populara traditie este:  "sa ai bani in buzunar". Si asa ca, te apuci sa-ti umpli buzunarele de monede, carduri, ca sa fii sigur ca anul ce vine nu te gaseste fara valori materiale.

Cred ca totusi cel mai important este sa ai langa tine persoane dragi, sa-ti doresti sa vina un nou an si sa ai planuri trasate pentru el. Pot sa fie chiar si planuri marete. Daca nu visam, atunci ce sens mai are sa asteptam din nou... 365 de zile?

Trebuie sa visam, trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de cei din jur, trebuie sa fim fericiti, trebuie sa zambim, daca vrem sa atragem dupa noi... zambete. La finalul fiecarui an, fiecare dintre noi isi deruleaza in minte filmul propriei vietii, din ultimele 365 de zile. E ciudat, dar de foarte putine ori ne aducem aminte de momentele... neplacute, de cele mai multe ori retraim clipele frumoase, ca si cum creierul nostru stie ca trebuie sa fim veseli acum, pe final si inceput... de an.

Tu ce-ti doresti pentru noul an? Cum a trecut anul 2013?

 

 

Cuvinte cheie: ANULZAMBETEpersoane dragiZile
ANUL,ZAMBETE,persoane dragi,Zile
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (0)
Adauga comentariul tau