Traiectoria stabileste totul...

de Aura Crisan  | 3054 vizualizari  | 0 comentarii
Traiectoria stabileste totul...

Sursa foto: www.bitlanders.com

Multe evenimente din viata nu sunt asa cum ne-am dori, insa de cele mai multe ori fara sa ne dam seama, noi stabilim traiectoria. Nu ti s-a intamplat sa te gandesti ca " daca nu erai la ora aceea in alta parte, decat ti-ai fi dorit, poate ca nu ai fi ratat acea intalnire?" 

E ciudat cum traiectoriile pe care le urmam ne stabilesc tot cursul vietii si cum in acelasi timp ni-l schimba atunci cand ne abatem de la el. E ca si cum dintr-odata am alege alta ruta spre casa, decat cea zilnica. E ciudat, insa de foarte multe ori aceste mici amanunte ne pot scoate in cale tot felul de obstacole neprevazute, uneori placute, alteori nu. Daca acum ai sta si te-ai gandi la parcursul vietii tale si ti-ai pune intrebarea "...cum ar fi fost daca ai fi ales alt liceu" s-ar fi schimbat ceva in alegerea jobului de acum, in viata personala? Eu cred ca multe. Poate acum locuiai in alt oras, erai casatorit cu alta persoana, aveai poate alti prieteni, poate alte pasiuni. Poate cine stie, alegeai sa intri in politica si sa te duelezi pentru un loc de consilier local sau judetean sau poate erai deja la Bruxelles. Sau poate ca nici macar nu-ti placea politica.

Cred ca o fractiune de secunda ne poate schimba toata viata. Cu siguranta ca ai auzit de multe ori si aceasta expresie " daca saracul era  la acea ora in alta parte, daca-si asculta parintii, viata lui urma alt curs".  Si daca stai sa te gandesti mai bine, asa si e. Neprevazutul isi baga codita peste tot si uneori nu aduce exact spectacolul cotidian pe care-l asteptam.

E minunat uneori sa te lasi condus de traiectorie, fara sa te gandesti ca ai avea alte rute ocolitoare care te-ar putea conduce catre aceeasi destinatie, insa care ti-ar scoate in fata alte persoane, care ar da nastere la cu o totul alta desfasurare a evenimentelor.

Tu esti multumit de viata ta? Ti-ai fi dorit alta viata? Un alt oras in care sa locuiesti, un alt sot, un alt job, alti parinti, ti-ai fi dorit sa fii altfel?

 

Cuvinte cheie: traiectorieVIATArutaOAMENIPOLITICA.
traiectorie,VIATA,ruta,OAMENI,POLITICA.
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (0)
Adauga comentariul tau
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...