Un nou inceput...

de Aura Crisan  | 4193 vizualizari  | 3 comentarii
Un nou inceput...

Sursa foto:

La multi ani tuturor! Am lasat in urma un nou an, am lasat 365 de file scrise de trairile noastre zilnice. Am atarnat pe bradul de Craciun, cel putin un gand si un zambet sincer. Ne-am bucurat de clipele frumoase alaturi de cei dragi, am inchinat pentru un nou an si ne-am pus noi dorinte.

Ne pregatim sa scriem cu trairile si gandurile noastre zilele lui 2014! Suntem din nou...la inceput. Suntem insa mai "batrani" cu un an. Am pasit in noul an cu noi dorinte, cu noi si vechi ganduri si vise. Ne-am propus sa dam viata celor mai ascunse dorinte si ne-am promis ca vom profita la maxim de fiecare moment placut.

Am traversat granita lui 2014, lasandu-l in spate pe 2013, cu bune si cu rele, cu noi trairi si cu noi licairi. De fiecare data pe 31 decembrie ne despartim...de vechiul an si incepem o relatie cu...noul an. Si o facem de fiecare data bucurosi. Stim ce a adus vechiul, nu stim ce va aduce noul, stim insa, ce ne dorim, sa traim o data cu...noul inceput.

Avem vise, avem dorinte si uneori sunt de ajuns ca sa putem fi ...fericiti! Indiferent care este numele nostru, pasim cu drag si cu un pahar de sampanie, spre noi file din viata noastra. Ne cream o noua poveste, cu aceleasi personaje principale: NOI!

Fiecare poveste ce se scrie la fiecare inceput, este inclusa in cartea...vietii. O viata a noastra, pe care o scriem si o rescriem pornind tot de la...1 ianuarie. E un ciclu care se repeta in fiecare an. De multe ori si trairile noastre sunt ciclice si atunci parca avem un deja-vu. Ca si cum, am mai fi trecut prin aceeasi situatie. Si totusi, luam decizii diferite, savuram altfel fiecare traire, reusita...diferit.

Noi dorinte si vise mi-au umplut paharul de sampanie la cumpana dintre ani. Cum ai vrea sa fie anul 2014? Care este cea mai mare dorinta a ta?

 

Cuvinte cheie: ganduri2014CUMPANAANINOIDECIZII
ganduri,2014,CUMPANA,ANI,NOI,DECIZII
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (3)

Raspunde-i

@anatoli: o minte linistita inseamna multa forta si putere, de a face fata oricaror provocari. :)

Raspunde-i

:)

Raspunde-i

este adevarat ca in fiecare an traim aceleas anotimpuri, insa traim alte clipe, cu alte ginduri, alte idei, totus , cea mai mare dorinta este ca sa fie liniste si pace din toate punctele de vedere ca sa ne dezvoltam in toate domeniile din toate punctele de vedere

Adauga comentariul tau
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...