Unii se hranesc doar cu energie negativa!

de Aura Crisan  | 2304 vizualizari  | 0 comentarii
Unii se hranesc doar cu energie negativa!

Sursa foto: www.stil-naturist.com

Stii cum se zice: "spune-mi cine iti sunt prietenii, ca sa-ti spun cine esti." O fi sau nu o fi asa, dar chiar daca prietenii ni-i alegem, nu si familia, uneori parca ramai mut de uimire cand vezi cum cei pe care ii numeai "prieteni" isi schimba traiectoria. Totul e stabilit de interes. Cred ca nu sunt singura care s-a trezit pusa pe "hold" de prieteni, atunci cand dintr-odata acestia au luat-o pe un drum presarat cu succes sau cu un succes temporar.

Am traiat aceasta experienta de atatea ori incat stiu din nou care va fi finalul: cand se cade de pe piedestal din nou vad pe telefon numerele de telefon ale acelor persoane cum suna neincetat. Si incep sa te umple de energie negativa.Oh da, din belsug.

Sunt oameni care parca pentru asta traiesc, cu asta se hranesc zi de zi. Imprastie in jur doar cu scenarii demne de filme de Hollywood, filme de un dramatism iesit din comun. E ca si cum ar trebui sa ma gandesc mereu ca oricand pot sa cad de pe scaun, oricand pot sa fiu lovita de o masina in timp ce astept troleul sau autobuzul. Sunt oamenii care au impresia uneori ca doar credinta ii ajuta. Dar nu e acea credinta sincera, umila, in care te rupi de tot si iti indrepti gandurile si sufletul catre Cel de Sus. E credinta in ceva imaginar. E credinta in ceva ce ar trebui sa-i ajute de fiecare data cand au nevoie sa fie ridicati si inaltati. E o credinta care izbuneste din disperare de a fi luati in brate de divinitate. Oricum pentru ei, divinitatea poarta orice nume, atata timp cat e in calendar si cat poate fi sarbatorita.

Sunt oameni care te seaca de energie, care se hranesc doar cu ganduri negative, doar cu scenarii teribile, in care doar raul invinge, in care doar ei sunt cei pedepsiti de soarta. Se vede niste mantuitorii, care platesc pentru intreaga omenire.

Ma intreb si te intreb: de ce unii adora doar stirile negative, de ce mereu pleaca de acasa cu gandul " sa am grija sa nu patesc ceva". Oare nu e tragic sa ai mereu " grija" in gand si scenariile demne de filmele cu final tragic?

oameni negativisti,ganduri,scenarii teribile,divinitatea.
Vrei sa scrii pe Studentie.ro? Contacteaza-ne pe adresa info@studentie.ro.
Comentarii (0)
Adauga comentariul tau