PARTICULARITATI PRIVIND ACTIVITATEA PROFESIONALA DE LA PROGRAMELE DE MASTERAT ONLINE A.S.E.

0 stele

1357 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

PARTICULARITATI PRIVIND ACTIVITATEA PROFESIONALA DE LA PROGRAMELE DE MASTERAT ONLINE A.S.E.
Academia de Studii Economice din Bucuresti va ofera o alternativa moderna de invatare!
Cel mai prestigios centru de invatamant economic superior din Romania aduce educatia masterala aproape de adevaratii profesionisti, preocupati de activitatea lor in mediul de afaceri, dar si de perfectionarea cunostintelor, necesare performarii pe piata muncii.

Experienta acumulata pana in prezent, colaborarea eficienta cu masteranzii online, reflectata in rezultatele obtinute pana in prezent, ne indreptatesc sa va recomandam categoric alegerea programelor masterale online!
Veti gasi pe acest site opinii ale absolventilor nostri despre avantajele, dar si rigorile acestui program convenabil, care va permite sa va logati atunci cand aveti timp pentru a discuta online cu profesorii, a citi suporturile de curs, a va face temele si proiectele, a participa la seminarii interactive prin Internet.
Sistemul nostru este conceput in asa fel, incat sa permita masteranzilor sa interactioneze cu profesorii si ceilalti studenti fara a compromite in nici un fel calitatea procesului educational.
Oferind posibilitatea alegerii intervalelor orare si a locului de unde cursantul participa si permitand accesul online la mai multe surse de informatii, de cele mai multe ori discutiile intre studenti si profesori chiar depasesc intensitatea discutiilor din cadrul masterelor clasice.
Programele masterale online se adreseaza tuturor absolventilor de invatamant superior, indiferent de facultatea absolvita, care doresc sa isi completeze educatia si care, cu siguranta, vor aprecia flexibilitatea acestei forme de invatare.
Activitatea programelor de masterat online se desfasoara in baza Regulamentului privind activitatea profesionala de la programul de masterat aprobat in sedinta de Senat din 29.09.2004.
In conformitate cu specificul activitatii online a programelor de masterat se impun urmatoarele precizari:
1. Studiile de masterat sunt studii cu frecventa, cu mentiunea ca desfasurarea activitatii didactice nu presupune prezenta in campus, ci utilizarea platformei de e-learning a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
2. Programelor de masterat online le sunt repartizate numai locuri cu taxa.
3. Admiterea la programul masteral online se face prin concurs de dosare. Selectia candidatilor se realizeaza pe baza mediei generale de absolvire a studiilor uinversitaresi a altor criterii stabilite de conducerea facultatii.
4. In conformitate cu articulul 25 din Regulamentul privind activitatea profesionala de la programul de masterat, cursantii au dreptul sa participe la evaluarea finala a fiecarei discipline numai daca s-au achitat de toate obligatiile profesionale care presupun:
• Accesarea permanenta/saptamanala a materialelor de curs;
• Efectuarea temelor (proiecte, referate , teste s.a.) la termenele stabilite;
• Participarea frecventa la forumul de discutii cu interventii pe marginea temelor
studiate.
5. Examenele din sesiune se sustin in perioada sfarsitului de saptamana in urmatoarele orase: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Iasi, Piatra Neamt, Timisoara.
6. Lucrarea de dizertatie se sustine la Bucuresti.

Citeste mai mult despre: Masterat  PROGRAMELE  ACTIVITATEA  PROFESIONALA  ONLINE  Particularitati 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
Gaseste masterat si doctorat