MASTERAT 2008 - MANAGEMENT EDUCATIONAL SI COMUNICARE INSTITUTIONALA - ONLINE - FACULTATEA DE COMUNICARE SI RELATII PUBLICE DAVID OGILVY - SNSPA, BUCURESTI

0 stele

3649 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Conditii de inscriere
La concursul de admitere se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta sau diploma echivalenta cu aceasta, indiferent de specializare si de anul absolvirii.
Observatie pentru toate masteratele
Candidatii care au absolvit studii universitare de licenta de 3 ani se pot inscrie la concursul de admitere pentru studii universitare de masterat (cu durata de 4 semestre). Candidatii care au absolvit studii universitare de 4-5 ani se pot inscrie la concursul de admitere pentru studii postuniversitare de masterat (cu durata de 3 semestre).
Pentru invatamantul online, exista doua etape de admitere:
Etapa a I-a:
- perioada de inscriere: 14-25 iulie a.c.;
- afisarea rezultatelor: 30 iulie a.c.
- perioada de inmatriculare: 1-15 septembrie a.c. Candidatii declarati admisi se pot inmatricula daca achita taxa de inmatriculare si prima rata din taxa de scolarizare.
Etapa a II-a:
- perioada de inscriere: 8-28 septembrie a.c.
- afisarea rezultatelor: 2 octombrie a.c.
- perioada de inmatriculare: 3-24 octombrie a.c. Candidatii declarati admisi se pot inmatricula daca achita taxa de inmatriculare si prima rata din taxa de scolarizare.
Selectia candidatilor se realizeaza pe baza unei scrisori de intentie care va fi depusa o data cu dosarul de admitere, intr-una dintre cele doua perioade de inscriere mentionate mai sus. Scrisoarea de intentie:
– va raspunde la intrebarea: "De ce doresc sa urmez Masteratul de ...?";
– va fi redactata cu caractere Times New Roman (12), la un rand si va avea cel mult doua pagini;
– va contine, in mod obligatoriu: numele si prenumele candidatului, numele masteratului pentru care candideaza.
Atentie!
Dosarele de inscriere care nu vor contine scrisoarea de intentie nu vor fi luate in considerare.
Nota de admitere se calculeaza ca medie aritmetica intre media la examenul de licenta si nota obtinuta in urma evaluarii dosarului de admitere (CV + scrisoare de intentie). Ocuparea locurilor se va face in ordinea descrescatoare a mediilor obtinute. Media minima de admitere este 5 (cinci). La cererea tip de inscriere, care se va gasi la sediul facultatii, se vor anexa urmatoarele:
– diploma de licenta sau diploma echivalenta cu aceasta, in copie legalizata (fara original);
– certificat de nastere, in copie legalizata;
– buletin/carte de identitate, in copie;
– certificat de casatorie, in copie legalizata sau adeverinta de schimbare a numelui, daca este cazul;
– adeverinta medicala eliberata de medicul de familie, pe care este mentionat "clinic sanatos pentru inscrierea la facultate";
– patru fotografii tip buletin de identitate;
– chitanta de plata a taxei de admitere, (valoarea taxei va fi afisata dupa ce Senatul SNSPA va stabili cuantumul tuturor taxelor pentru anul universitar 2008-2009);
Curriculum Vitae ;
Scrisoare de intentie;
– un dosar plic.

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
Gaseste masterat si doctorat