EMBA ALUMNI EVENING – 10 FEBRUARIE (ASEBUSS)

0 stele

2155 vizualizari  |  1 comentariu

EMBA ALUMNI EVENING – 10 FEBRUARIE (ASEBUSS)

Pe 10 februarie, ASEBUSS organizeaza primul eveniment din 2010 din seria EMBA Alumni Events . Aceste evenimente sunt destinate absolventilor Executive MBA din toate generatiile.

 

Dominic Bruynseels, CEO BCR, va sustine o prezentare pe tema: "Romania – routes to recovery". Dl Bruynseels va vorbi despre metodele prin care Romania poate obtine din nou crestere economica si despre masurile pe care le pot lua participantii, guvernul, bancile, etc. pentru a impulsiona acest proces.

 

Dominic Bruynseels a lucrat timp de 27 de ani in cadrul celebrei banci Barclays. In 2008 s-a alaturat grupului BCR, initial pe postul de consilier al Consiliului de Supraveghere, apoi a devenit CEO.

Participarea absolventilor EMBA din toate promotiile stimuleaza networkingul in cadrul comunitatii ASEBUSS. Aceasta reuneste aproape 1000 de oameni de afaceri de succes, fiind cea mai mare din Romania.
 

Data: 10 februarie, incepand cu orele 18.00
Locul: ASEBUSS
 

Pentru inregistrare: trimite email la emba@asebuss.ro sau suna la 0722.368.602.


ASEBUSS este o institutie privata, independenta, autorizata si acreditata de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii pentru a organiza programe academice Activitatea ASEBUSS ofera peste 40 de programe educationale manageriale: module intensive, programe de certificare si cursuri adaptate cerintelor specifice ale companiilor.
 

Sursa: ASEBUSS

 


 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Georgescu Anca Vineri, 04 Noiembrie 2011

Nu mi-au placut modulele celor de la asebuss. Sunt prae slab pregatiti, therefore, slaba pregatirea absolventilor.

 

Pagina 1 din 1

Alte categorii
 
Gaseste masterat si doctorat
 
 
 
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...