Admiterea 2010 la Programul MBA Romano – Canadian

0 stele

2650 vizualizari  |  19 comentarii

Admiterea 2010 la Programul MBA Romano – Canadian

Admiterea la Programul MBA Romano – Canadian se organizeaza in zilele de 15 aprilie, 22 aprilie, 13 aprilie, 15 mai, 3 iunie,10 iunie, 17 iunie, 1 iulie, 22 iulie, 2 septembrie si 9 septembrie, la sediul Programului MBA Romano-Canadian, de la ora 18:00.

Pentru a te inscrie la acest program, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
- sa fi absolvit o facultate
- sa ai 3 ani experienta
- sa cunosti limba engleza la nivel fluent

Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele documente:
-Diploma de licenta sau atestat de echivalare MEdCT in copie legalizata;
-Diploma de Bacalaureat in copie legalizata;
-Foaia matricola in copie legalizata;
-Certificatul de nastere in copie legalizata;
-Certificatul de casatorie in copie legalizata (daca este cazul);
-Buletin/carte de identitate sau pasaport in copie;
-Formularele de inscriere completate;
-Doua scrisori confidentiale de recomandare (cel putin o scrisoare de recomandare sa provina din mediul organizational);
-Patru fotografii tip buletin;
-Chitanta de plata a taxei de inscriere.
-Pentru cetatenii straini, in urma verificarii dosarului de inscriere se emite decizia provizorie de studii, avizata de prorectorul de resort, care va fi transmisa Programului MBA. Fiecare dosar se trimite spre verificare si aprobare Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Directia Relatii Internationale, Compartimenutul Mobilitati Studentesti.

Pentru a fi admis la concursul de admitere, trebuie sa sustii un test GMTA, care are caracter eliminatoriu. Fiecare candidat trebuie sa obtina un punctaj de cel putin 50 de puncte din 100 posibile. Punctajul obtinut va avea o pondere de 40% in evaluarea finala a candidatului. Testele GMTA sunt programate in zilele de 20 martie, 24 aprilie, 22 mai, 9 iunie,17 iulie,11 septembrie.

Examenul de admitere dureaza 3 ore, iar structura sa este urmatoarea:


I. Sectiuni cantitative si de logica
1. Problem Solving - 20 intrebari;
2. Critical Reasoning - 20 intrebari;
3. Data Sufficiency - 20 intrebari.


II. Sectiuni verbale
1. Reading Comprehension - 20 intrebari;
2. Sentence Correction - 10 intrebari;
3. Analytical Writing - un eseu.

Taxa de scolarizare este flexibila pe baza unor analize individuale ale aplicantilor:
- 3.500 EUR in primul an academic
- 3.000 EUR in primul an academic
- 2.500 EUR in al doilea an academic
- 2.500 EUR in al doilea an academic


Pentru lunile iunie si iulie, cei care se inscriu la testul GMAT pana la data de 17 iulie, primesc un discount in valoare de 500 Euro.

 

Citeste mai mult despre: Admitere  PROGRAM  MBA 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Carol Marti, 11 Octombrie 2011

Am facut 2 MBA-uri dar acesta a fost net superior celuilalt, desi celalalt a fost chiar mai scump!

 
Robert Eugenn Marti, 27 Septembrie 2011

Nu-s asa mari taxele. Sa mai actualizati datele, desi nu cred ca s-au schimbat multe.

 
Zamfira G Vineri, 09 Septembrie 2011

Imi place ca au taxele flexibile. Te determina astfel sa fii din ce in ce mai bun!

 
Hanna Sambata, 20 August 2011

Admiterea a fost gre daca stai sa te gandesti, dar pt cei nepregatiti. Caci unii s-au descurcat foarte bine.

 
Wally Marti, 16 August 2011

In 2010 m-am inscris si eu. Inca un an si voi termina cursurile. Recomand tuturor sa se inscrie daca vor o afacere prospera

 
Florin Luni, 25 Iulie 2011

Admiterea nu a fost asa grea. Mie cel putin nu mi s-a parut. Ce-i drept, m-am si pregatit un an intreg, nu vroiam sa ratez. Am vrut sa fiu sigur ca nu mai pierd niciun an.

 
Eugen G Marti, 19 Iulie 2011

Taxa de scolarizare e atragatoare mai ales pentru ce ofera. Sa tot avem parte de discounturi si asemenea taxe!

 
Adela Sambata, 16 Iulie 2011

Acum mi se pare asa de usor, dupa ce am trecut de admitere. In 2013 voi reveni cu detalii despre cum se prezinta intreg programul, dar sunt increzatoare in aplicabilitatea lui.

 
Uma Sambata, 16 Iulie 2011

Sunt un pic tematoare de cum va fi admiterea dar ma inscriu si eu. Pana la urma, macar incerc nu? Ce parere aveti de studiile de caz cu care se lauda acestia?

 
Nina Sambata, 16 Iulie 2011

Anul acesta am dat si eu admiterea, si da a fost greu dar nu ma plang, pana la urma e spre binele meu.

 
Sanziana Vineri, 15 Iulie 2011

Cea mai grea proba pe care am dat-o a fost aici, vorba Carinei. Dar nu pot sa spun decat ca merita si ultima bucatica de efort depus.

 
Carina Joi, 30 Iunie 2011

Recunosc ca a fost grea admiterea la dansii dar ii sfatuiesc pe cei care se vor inscrie in viitor sa nu dispere. Odata trecuti de probe totul devine mai frumos. Nu la fel de usor, dar mai frumos. Practica va va placea cel mai mult, va asigur.

 
Alina Miercuri, 29 Iunie 2011

Fata de Asebuss cu siguranta. Eu am ajuns din inamplare in mijlocul unei discutii despre Romano Canadian si ulterior am prins toata discutia despre Asebuss, si am ramas surprinsa de nemultumirea colegilor mei vis a vis de Asebuss. Acum sunt cursanta la Romano-Canadian si totul e mai mult decat bine, de restul nu stiu ce sa spun sincer, dar nu e in regula ce se spune despre ei.

 
Ion Miercuri, 29 Iunie 2011

Initial mi s-au parut mari taxele dar am fost sfatuit sa nu ma arunc in calcule gresite avand in vedere ca investitiile, dupa sunt recuperate mult mai usor fata de alte MBA-uri.

 
Gabi Vineri, 24 Iunie 2011

Tot ce stiam pana acum despre admiterea la aceasta scoala era fals. Credeam ca va fi mai simplu dar nu e asa, o chestie care ma bucura sincer. Altii ar primi un dosar si atat sig ata afaceristii. Bravo lor! (Celor de la Romano Canadian nu alorlalti de care vorbea).

 
Flavius Miercuri, 22 Iunie 2011

mai ieftina scoala asta de business decat asebusul. eu am fost la asebus dar nu am ramas cu mai nimic si vreau sa mai fac si altceva ca am ramas cam dezamagit de cat si ce am "invatat". cine are idee, merita mai mult decat asebus? as dori sa-mi raspunda un absolvent sau un cursant daca se poate va rog. multumesc.

 
Luana Miercuri, 15 Iunie 2011

Mircea, riguroasa pentru unii poate, mie inca mi se pare ok. Si sincer, cu cat mai riguroasa cu atat mai bine, ca astfel vom avea parte de generatii sanatoase de afaceristi!

 
Ianis Marti, 14 Iunie 2011

Eu inca nu am experienta necesara inscrierii dar pana anul viitor am timp suficient nu doar sa acumulez experienta ci sa ma si pregatesc pentru GMAT. Am fost insa la un seminar si tare rau mi-a parut ca nu aveam cum sa ma inscriu si eu in vara aceasta. Mult succes generatiei actuale!

 
Mircea Vineri, 10 Iunie 2011

Riguroasa admitere. Dosarul trebuie sa fie foarte stufos, dar culmea, ma bucura acest lucru. Inseamna ca scoala tine la elita sa! In iulie ma voi inscrie si eu, perfecta sincronizare, am timp sa ma si pregatesc!

 

Pagina 1 din 1

Alte categorii
 
Gaseste masterat si doctorat
 
 
 
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...