Oportunitatile si Cursurile Programului MBA Romano-Canadian

Oportunitatile si Cursurile Programului MBA Romano-Canadian 5 1
5 stele

2326 vizualizari  |  42 comentarii

Oportunitatile si Cursurile Programului MBA Romano-Canadian

Avansarea in cariera reprezinta pentru majoritatea persoanelor principalul scop pentru care urmeaza anumite cursuri. O diploma MBA deschide multe oportunitati in cariera absolventilor.


Avand diploma MBA, angajatii au o deschidere cu totul noua, fiind avansati in posturi de conducere ca urmare a abilitatilor dobandite in urma programului MBA. Daca-ti doresti o schimbare in cariera, un MBA-ul Romano-Canadian iti ofera urmatoarele oportunitati, in domeniile:


Marketing: responsabilii cu activitatile de marketing trebuie sa conceapa si sa implementeze strategii de marketing eficiente, care sa fie intelese corespunzator de publicul tinta. Pogramul MBA ofera studentilor intregul pachet de cunostinte teoretice si abilitati practice necesare unui marketer de exceptie.

Finante: cei din domeniul finantelor trebuie sa gandeasca rapid, sa stie sa evalueze pietele financiare, dar cel mai important sa-si poata explica ideile clientilor in asa fel incat acestia sa inteleaga corect toate coordonatele. Specializarea in Finante te ajuta sa devii un bun specialist si sa folosesti instrumentarul de specialitate, pentru a dobandi unul din joburile de top din acest domeniu.

Dezvoltarea unei afaceri personale: pentru a deveni un antreprenor de succes este nevoie de multe abilitati pe care le poti dobandi in timp, facand greseli si invatand din ele. Sau poti dobandi toate aceste cunostinte urmand programul MBA, o reteta sigura, care te va ajuta sa-ti stabilesti obiectivele si sa le atingi, sa inveti din greselile altora, pentru a nu risca siguranta afacerii tale.

Sectorul guvernamental: in timp, sectorul guvernamental si-a creat o imagine nu tocmai favorabila, din cauza lipsei de actiune si a dificultatii de a lua decizii importante. De aceea se simte nevoia de oameni capabili, entuziasti, avand cunostinte solide si capacitatea de a se adapta si a lua deciziile cele mai potrivite, adica exact profilul absolventilor MBA.

 

Cursurile oferite de Programul MBA Romano-Canadian:

Lumea managerului general si managementului strategic
Marketing strategic
Managementul productiei si a canalelor de aprovizionare-desfacere
Statistica
Managementul Investitiilor si Finantelor Corporative
Aspecte juridice de business
Proiect international de business
Elaborarea si implementarea strategiei de business
Managementul marketingului
Finante manageriale
Managementul Finantelor Internationale
Micro si macro economie
Managementul resurselor umane
Calitati manageriale si managementul comportamentului organizational
Comunicare si marketing international
Business International
Contabilitate financiara si manageriala
Managementul strategic al sistemelor informatice
Managementul proiectelor
Managementul schimbarii
Proiectul MBA
Simulare de business

 

Citeste mai mult despre: MBA  Cursuri  Oportunitate 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Adriana Mihalcea Vineri, 04 Noiembrie 2011

Da da pentru dezvoltarea unei afaceri personale este cel mai bun. Pe mine m-a ajutat mai mult decat ma asteptam.

 
Simina Sambata, 10 Septembrie 2011

Eu cred ca acest MBA are numai oportunitati si nimic altceva. nu degeaba mi-a fost recomandat de nenumarate ori. Eventual am cedat si m-am dus sa vad despre ce e vorba. Atunci m-am si inscris!

 
Sarbu Mihai Vineri, 09 Septembrie 2011

O oportunitate pe care alte scoli de business nu au oferit-o insa pe care aceasta a adus-o si a practicat-o cu placere, au fost studiile de caz. Asa inveti domnule din greseli..dar nu ale tale ci ale altora.

 
Doru Vasaiu Miercuri, 24 August 2011

Cursurile astora sunt oportunitati de dezvoltare proprie si de ridicare rapida in top, in sine...

 
Corina S. Miercuri, 24 August 2011

Postuniversitar, MBA Romano Canadian este cea mai buna optiune pt managerii care vor sa ajunga repede in top.

 
Andrei Bidea Luni, 22 August 2011

Managementul schimbarii e unul din cursurile mele preferate. Bine, toate cursurile in sine sunt interesante, nu pot nega, iar profesorii stiu cum sa le si faca atragatoare si placute, chiar daca ne muncesc intens.

 
Sonia Sambata, 20 August 2011

Programul acesta e minunat pt managerii din ziua de azi! Sa mergeti la cursurile deschise sa vedeti cum e.

 
Andrei Joi, 18 August 2011

Ce sa mai zic si eu, vad ca lumea deja a dezbatut subiectul Romano Canadian. Eu am fost foarte multumit de profesori in principal. Ei au facut totul mai usor si mai frumos.

 
Ariton Silviu Miercuri, 17 August 2011

Ma bucur ca ati dat lista cu aceste cursuri. E bine de stiut inainte sa te inscrii la ce te "inhami".

 
Adina Marti, 16 August 2011

De acord cu Robert. Asebuss ofera promisiuni si o DIPLOMA. Zero experienta!

 
Robert Vineri, 12 August 2011

Bogdan, Asebuss este unul dintre acele MBA_uri care ofera promisiuni si cam atat din pacate.

 
Bogdan Marti, 09 August 2011

Acest MBA are clar mult mai multe oportunitati fata de Asebuss, unde ma inscrisesem si eu initial. Mai scump dar mai...slab. Pacat de ei. Ar trebuie sa invete de la Romano-Canadian.

 
Emilian Vineri, 05 August 2011

Interesanta oferta de cursuri. Ma intreb daca profesorii urmeaza doar programa sau aduc si sfaturi personale pe langa cursul in sine.

 
Daniel Joi, 04 August 2011

Oportunitatile acestei scoli de business sunt indiscutabile. Nu cred sa fi auzit vreodata dpe cineva ca sa spuna ca aceastei scoli ii lipseste ceva. Mie personal, mi-a placut marketingul strategic foarte mult. Dar in rest, toate cursurile sunt la acelasi nivel si de o importanta echilibrata as zice eu.

 
Arina Miercuri, 03 August 2011

Ce mi-a placut in acest mba atat de mult e felul in care colegii nu uita sa salute, ca sa nu mai zic de eventualele parteneriate formate in urma activitatilor comune.

 
Horia Duminica, 31 Iulie 2011

Este totusi acest program calea cea mai buna pentru a ajunge in varful piramidei managementului? Am auzit lucruri bune dar inca nu sunt convins sincer.

 
Daniel Vlad Duminica, 31 Iulie 2011

Aplicabilitatea in marketing este la cote inalte. Practica si-a spus cuvantul de-a lungul acestui an...

 
Simion Vineri, 29 Iulie 2011

eu initial nu am fost impresioant de mba-urile oferite de piata romaneasca. abia recent am aflat cum sta treaba printr-un cerc de prieteni afaceristi si asa am ajuns sa ma inscriu aici. acum trebuie sa recunosc...mi-am schimbat parerea la 180 de grade.

 
Gabriel Moraru Vineri, 29 Iulie 2011

Diploma de la acest MBA valoreaza mai mult decat orice alta diploma prin simplul fapt ca ai recunoasterea unor lucruri invatate asa cum trebuie!

 
Flaviana D Joi, 28 Iulie 2011

Cursurile deschise din cadrul mba romano-canadian m-au impins practic de la spate ca sa ma inscriu in aceasta scoala. A mers, succesul scontat a fost intocmai, pe masura. Va doresc acelasi lucru daca aveti curajul sa incercat macar cu degetul aceasta mare!

 

Pagina 1 din 3 2 3

Alte categorii
 
Gaseste masterat si doctorat
 
 
 
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan