CURS POSTUNIVERSITAR IN ASISTENTA SOCIALA LA UNIVERSITATEA OVIDIUS

CURS POSTUNIVERSITAR IN ASISTENTA SOCIALA LA UNIVERSITATEA OVIDIUS 3 16
3 stele

12437 vizualizari  |  3 comentarii

CURS POSTUNIVERSITAR IN ASISTENTA SOCIALA LA UNIVERSITATEA OVIDIUS
Universitatea "Ovidius" Constanta, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, catedra de Psihopedagogie Speciala si Asistenta Sociala in Parteneriat cu Colegiul National al Asistentilor Sociali, cu sprijinul Fundatiei Holt Romania, organizeaza in perioada noiembrie 2009 – mai 2010 Cursul postuniversitar de specializare in asistenta sociala TEORII SI METODE DE INTERVENTIE IN ASISTENTA SOCIALA.
Cursul se adreseaza persoanelor cu atributii in asistenta sociala din judetul Constanta si judetele limitrofe, care au terminat o forma de invatamant superior in alt domeniu decat cel al asistentei sociale si au o vechime de minim 3 ani la locul de munca.
Absolvirea cursului postuniversitar va oferi participantilor posibilitatea exercitarii profesiei in conditiile legii prin inscrierea in cadrul Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania si folosirea parafei.
Perioada de inscriere este 11- 30 octombrie 2009, candidatii urmand sa-si depuna dosarul personal la sediul Fundatiei Holt Romania, de luni pana vineri intre orele 9.00 – 14.00, str Horia Agarici nr 5 , Constanta (cap de linie 42/43, Ciresica); tel./fax 0241657533; persoana de contact Marinela Grigore, mobil 0723/069.987.
Documente necesare inscrierii:
1. copie certificat de nastere
2. copie BI/CI
3. Copie a diplomei de licenta
4. Adeverinta de la locul de munca
5. Dosar plic
Taxa de inscriere este in valoare de 30 lei.
Conform repezentantilor Colegiului Natonal al Asistentilor Sociali persoanele interesate trebuie sa cunoasca urmatoarele:
"Potrivit dispozitiilor art. 34 alin. (2) din Legea nr. 466/2004 coroborate cu dispozitiile art. 16 alin. (7) din Regulamentul de organizare si functionare al CNAS, persoanele care au absolvit o forma de invatamant superior, acreditata conform legii, cu alta specializare decat asistenta sociala, cu o vechime de minimum 3 ani in domeniul asistentei sociale, avand atributii de asistent social, au dreptul sa desfasoare activitatile prevazute la art. 3, daca fac dovada ca urmeaza studii postuniversitare in domeniul asistentei sociale, studii organizate de institutiile de invatamant superior acreditate conform legii, in termen de 5 ani de la data intrarii in vigoare a prezentei legi. Certificarea dreptului de desfasurare a activitatilor de asistenta sociala se realizeaza prin obtinerea avizului de exercitare a profesiei, eliberat de catre CNAS, in conditiile legii."
Conditiile ce trebuie indeplinite sunt urmatoarele:
a) diploma de licenta, eliberata de catre o institutie de invatamant superior acreditata, sau adeverinta, dupa caz;
b) documente legalizate sau certificate de catre institutiile de asistenta sociala, din care sa reiasa vechimea in domeniul asistentei sociale de minimum 3 ani (ocupa un post de asistent social, lucrator social, dar nu personal tehnic care isi desfasoara activitatea intr-o institutie de asistenta sociala);
c) declaratie pe proprie raspundere, sub semnatura privata, cu privire la obligatia asumata ca in termen de maxim 15 de zile de la data inscrierii la cursul postuniversitar sa se prezinte la CNAS in vederea obtinerii avizului de exercitare a profesiei (acest curs nu il organizam decat pentru persoanele care doresc sa se incadreze in dispozitiile legale, in vederea exercitarii profesiei de asistent social).
Sursa: Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Liliana Marti, 23 Decembrie 2014

Buna ziua. M-ar interesa si pe mine urmarea unui astfel de curs in vederea inscrierii in colegiul asistentilor sociali. Cum as putea face acest lucru. Astept un raspuns pe adresa de e-mail lilimioara@yahoo.com. multumesc mult.

 
geta74 Marti, 01 Iunie 2010

Cursul se va organiza si pentru cei care termina anul acesta alta facultate decat asistenta sociala dar care au o vechime mai mare de 3 ani?

 
dar Miercuri, 24 Februarie 2010

cina absolvit o facultate de asistenta sociala la stat cu durata de 4 ani il ajuta acest curs, poate sa+l urmeye.

 

Pagina 1 din 1

Alte categorii
 
Gaseste masterat si doctorat
 
 
 
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan