CERCETĂRI PRIVIND EFECTELE ÎMBUNĂTĂŢIRII RAŢIEI ADMINISTRATE PORCILOR ASUPRA PERFORMANŢELOR ACESTORA

Incarcat la data: 23 Ianuarie 2010

Autor: Ilie Georgiana

Pret: 100 credite

Numar pagini: 50

Tip fisier: rar

Marime fisier: 1078 kb

CAPITOLUL 1.   Introducere

1.1.    Importanta  cresterii si ingrasarii suinelor
  
Porcii se cresc, in principiu, pentru obtinerea de carne  proaspata, frageda si gustoasa, apreciata de majoriatea oamenilor si in secundar, pentru grasime.


Daca in ultima vreme grasimea  de porc este ceva mai putin solicitata pentru consumul uman,in schimb carnea de porc, datorita calitatilor sale gustative, este din ce in ce  mai mult cautata de aproape toata  lumea.

Cerintele tot mai mari pentru productia de carne de porc, pentru consumul intern si pentru export, au condus la  raspandirea si inmultirea porcilor in toate tarile. in prezent specia  porcine asigura  peste 50% din productia totala de carne  rosie atat in tara noastra, cat si in alte tari.


Ca urmare  a caracteristicilor  lor biologice si economice, cresterea suinelor  prezinta  o seria de avantaje, in comparatie cu cresterea altor specii  de animale .
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CERCETĂRI PRIVIND EFECTELE ÎMBUNĂTĂŢIRII RAŢIEI ADMINISTRATE PORCILOR ASUPRA PERFORMANŢELOR ACESTORA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDICINAPROIECTMEDICINA VETERINARA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan