Implementarea HACCP - Unt

Incarcat la data: 18 Februarie 2014

Autor: vascan ioan

Pret: 100 credite


 

Cuprins

 

Introducere.......................................................................................................................................3

  1. Istoria întreprinderii.............................................................................................................5
  2.  
  1. Managementul calităţii produselor alimentare..................................................................7

 

2.1 Importanţa analizei senzoriale în evaluarea calităţii  mărfurilor alimentare.....................7

 

2.2 Metode fizice, chimice şi fizico-chimice utilizate  în determinarea calităţii mărfurilor              alimentare ..............................................................................................................................12

 

2.3  Evaluarea microanalitică, microbiologică şi histologică  a alimentelor .........................15

 

3. Rolul HACCP în asigurarea inocuităţii alimentelor...........................................................18

3.1 Principiile de bază HACCP .............................................................................................20

 

3.2 Terminologie....................................................................................................................23

 

3.3 Analiza..............................................................................................................................24

 

4. Constituirea şi organizarea echipei HACCP .....................................................................28

5. Descrierea produsului. Metode de procesare şi distribuţie...............................................30

 

6. Descrierea utilizării intenţionate..........................................................................................33

7. Schema fluxului tehnologic ...................................................................................................34

 

7.1  Recepţionarea laptelui......................................................................................................35

 

7.2. Planul calităţii privind controalelor la recepţia materiei prime şi    materiei auxiliare...36

 

7.3. Principalele faze tehnologice de fabricare a untului .......................................................37

 

7.4. Fabricarea propriu zisă a untului.....................................................................................39

 

7.5. Planul calităţii produsului finit.......................................................................................40

8. Diagrama procesului de fabricare a untului „Crestianskii”.............................................42

 

9. Verificarea diagramei de flux................................................................................................44

10. Identificarea pericolelor potenţiale (HACCP Principiul 1)..............................................45

 

10.1 Identificarea Pericolelor .................................................................................................45

 

10.2 Analiza Riscurilor  .........................................................................................................47

 

11. Determinarea Punctelor Critice de Control (HACCP Principiul 2)...............................48

 

12.  Determinarea Limitelor Critice (HACCP Principiul 3).................................................50

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Implementarea HACCP - Unt". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...