Proiect Cinegetic

Incarcat la data: 26 Aprilie 2012

Autor: Cosmin Ciori

Pret: Gratuit

Numar pagini: 86

Tip fisier: zip

Marime fisier: 623 kb

CAPITOLUL 1: DESCRIEREA GEOGRAFICA A ZONEI STUDIATE

1.1 Situatia geografica:
Zona luata in studiu este reprezentata de Fondul de vanatoare nr. 10 Milas care este situat in treimea superioara a raului Lechinta, mai exact pe cursul paraului Milas, afluent al raului Sieu; in nord-vestul masivului Calimani.

1.2  Incadrarea si organizarea administrativa:
Fondul de vanatoare nr. 10,Milas are o suprafata de 13.117 ha si este administrat de AJVPS Bistrita.

 Din punct de vedere al administratiei teritoriale este situat in judetul Bistrita -Nasaud, pe raza comunei Milas si partial pe raza comunelor :Silivas-Smihaiu de Campie Suprafata fondului de vanatoare nr.10 Milas cuprinde intreaga suprafata a U.P.II Lechinta U.P. III Sieu si la care se adauga terenurile agricole comunale.

In tabel este prezentata suprafata fodului de vanatoare rezultata din insumarea suprafetelor productive cinegetic, pe moduri de folosinta (de la coloana 2 la 5), a luciului de apa (coloana 1) si a celei neproductive cinegetic (coloana 7).      
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Cinegetic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiec agronomieproiect cinegetic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan