Proiect de executie a lucrarilor de impadurire

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2013

Autor: Staicu Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 42

Tip fisier: zip

Marime fisier: 279 kb

Din punct de vedere fizico-geografic padurile amenajate sunt situate in zona dealurilor (Dealurile Slatioarei) din Subcarpatii Oltetului.

Fondul forestier de proprietate de stat U.P.IV Horezu apartine Ocolul Silvic Horezu, Directia Silvica Ramnicu Valcea. Aceasta unitate este situata pe raza comunelor Copaceni, Slatioara, Stroesti, Maldaresti, Tomsani si a orasului Horezu din judetul Valcea.
   
Suprafata totala a Unitatii de Productie este de 2049,2 ha.
Padurile acestei unitati sunt situate in bazinul raului Olt.

1.1. Studiul conditiilor stationale

1.2.1. Conditii geologice si geomorfologice

a. Geologie
Substratul litologic al teritoriului din raza unitatii este constituit din depozite forr in pleistocen - cuaternar prin acumulari submerse. In cea mai mare parte a acestuia peste sedimentele submerse s-au depus straturi groase de pietrisuri tipic premontane.

Piemonturile din aceasta parte au cea mai larga desfasurare, ele se pastreaza in podisuri piemontane, desprinse de munte, fragmentate in culmi paralele, avand aspectul de conuri de dejectie intinse.
Roci existenti:

  • argile, loessurisi depozite loessoide
  • substraturi formate din nisipuri argiloase


b. Geomorfologie
Din punct de vedere geografic, teritoriul U.P.-lui este situat in marea unitate geomorfologica Piemontul Getic, ocupand Dealurile Slatioarei.
Unitatea de productie ocupa o zona alcatuita diontr-o asociatie de culmi si poduri, reteaua densa de vai imprimand un aspect deluros.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect de executie a lucrarilor de impadurire". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect agriculturalucrari de impadurire
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan