Analiza sistemului informational al SA"Orange Moldova"

Incarcat la data: 03 Martie 2010

Autor: Merla Aliona

Pret: Gratuit

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 589 kb

Notiunea de informatie este complexa si de mare generalitate. La momentul aparitiei sale, conceptul de informatie a suscitat dispute filosofice pe tema caracterului material al acesteia. Norbert Winer spunea ”Informatia este informatie, nu este materie sau energie”.


Circulatia informatiei din momentul producerii unui fenomen intr-un proces si pana cand pe baza cunoasterii lui, se declanseaza un nou eveniment precum si cu precizarea continutului informatiei, destinatiei, locului stocarii, alcatuiesc sistemul informational. Literatura de specialitate precizeaza de asemenea ca, un sistem informational se ceeaza si se dezvolta odata cu activitatea pe care o reflecta.


Avand in vedere caracterul dinamic al sistemului economic, in mod obiectiv si sistemul informational trebuie sa fie intr-o continua adaptare si perfectionare.


Astfel scopul acestei lucrari il constituie studierea sistemului informational i.M.”Orange-Moldova”S.A. prin punerea in practica a cunostintelor teoretice privind notiunea de sistem informational, tipurile acestuia si importanta lui, de asemenea efectuarea un studiu complex asupra tuturor activitatilor si fluxurilor informationale existente, a ariei de cuprindere a sistemului informational si a dotarii existente cu tehnica de calcul, pentru a se evidentia calitatile, limitele si deficientele actualului sistem informational al  i.M.”Orange-Moldova”S.A..
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza sistemului informational al SA"Orange Moldova"". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ANALIZAMOLDOVAOrange
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...