Proiect microcontroler: Motorul pas cu pas

Incarcat la data: 09 Iunie 2010

Autor: vlad vlad

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 343 kb

Un factor important in dezvoltarea economiei este punerea in fuctiune a motoarelor pas cu pas,ele s-au dezvoltat tot mai mult in ultimile decenii atat ca urmare a multiplelor domenii de utilizare,dar mai ales ca urmare a progreselor inregistrate de electronica de putere si microelectronica.Domenii de aplicare sunt echipamentele periferice ale calculatoarelor(imprimante,plottere,etc).

INTRODUCERE:

Motorul pas cu pas are o utilizare larga,datorita tendintei de functionare numerica a elementelor din structura sistemelor de comanda si reglare a actionarilor electrice.Aceasta tendinta s-a vadit odata cu aparitia masiva a circuitelor electronice sub forma integrate.Folosirea pe scara larga a motoarelor pas cu pas se explica prin aparitia structurilor ierarhizate mari si a complexelor ce inlocuiesc sistemele clasice,care permit optimizari globale prin folosirea calculatorului.
     
Dat fiind ca motorul pas cu pas este un element de executie cu functia de convector electromecanic digital-analog este evidenta intrebuintarea lui in sistemele de comanda si reglare numerica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect microcontroler: Motorul pas cu pas". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AUTOMATICAPROIECTMOTORUL
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan