Proiectarea unei intersectii semaforizate

Incarcat la data: 02 Ianuarie 2011

Autor: Mitrache Alin

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 109 kb

Sa se proiecteze circuitul de control al semafoarelor din intersectia a 2 strazi cu 2 sensuri de mers pe fiecare strada N-S, E-V. Se considera ca fiecare semafor are 2 stari: Verde: acces intersectie Rosu: acces interzis Se va considera ca pe fiecare sens de mers exista 2 stopuri inainte si dreapta pe deoparte si viraj la stanga pe de alta parte.
Ordinea de trecere este urmatoarea: a)Strada 1 inainte si dreapta (N-S) b)Strada 1 stanga c)Strada 2 inainte si dreapta (E-V) d)Strada 2 stanga

Fiecare dureaza 30s (3 module de 10 s). Pe directia N-S pe ciclul 2 de 10 sec se permite memorarea unei apasari pe buton si in acest caz ciclul 2 se termina normal dar ciclul 3 de 10 sec se inlocuieste printr-un ciclu de 10 sec pe directia E-V. La reluarea ciclului situatia butonului este resetata. In proiect se va face o schema de basculanti de tip D si orice fel de variant cu CLC-uri , apoi o schema cu basculanti JK si orice alta schema de CLC-uri. Simularea utilizand multisim/proteus.

Scopul acestei lucrari este de a proiecta semaforizarea intersectiei dintre doua strazi. Fiecare strada are doua sensuri de mers, fiecare dintre acestea avand 3 directii de urmat: inainte, stanga si la dreapta. Vom proiecta circuitul astfel incat directiile inainte si la dreapta sa fie comandate de acelasi semafor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiectarea unei intersectii semaforizate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Proiectareproiect automaticaitnersectie semaforizata
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan