Sisteme senzoriale

Incarcat la data: 24 Ianuarie 2012

Autor: Roly Hincz

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 518202 kb

Amplasarea senzorilor de rotatie si translatie pe un robot RTR-RRR


1. Introducere

Cuvantul senzor vine din latina sensus care inseamna simt.
Senzorul este un dispozitiv tehnic care reactioneaza la anumite proprietati fizice sau chimice ale mediului din preajma lui. Ca parte componenta a unui aparat sau sistem poate masura sau inregistra de exemplu presiunea, umiditatea, campul magnetic, acceleratia , forta, intensitatea sonora, radiatii si multe alte marimi.Senzorii care servesc numai la detectarea prezentei unei marimi constituie o categorie aparte si se numaesc detectori (detectori de proximitate, detectori de radiatii etc.).

 

Ansamblul format din elementul sensibil (senzorul) si elementele de adaptare si prelucrare (conditionarea semnalelor) se numeste traductor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sisteme senzoriale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Sistemesenzorirobot
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan