Controale privind calitatea semintelor si materialului saditor

Incarcat la data: 19 Aprilie 2012

Autor: irina_cristina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 58 kb

 In perioada 01.01.2004 - 01.04.2004 inspectoratele teritoriale pentru calitatea semintelor si a materialului saditor impreuna cu Laboratorul Central pentru Calitatea Semintelor si a Materialului Saditor Bucuresti, au desfasurat o serie de controale in pietele agroalimentare in vederea respectarii Legii nr 266/ 2002.

S-a analizat o cantitate totala de 44.781 tone seminte si 7.072 mii bucati material saditor, din care cantitatea de 3013 tone de seminte a fost respinsa de la comercializare.

De asemenea, au fost controlate persoane fizice si juridice care se ocupa cu punerea in vanzare a acestor produse si s-a constatat ca dintr-un total de 2739 de agenti economici doar 337 nu au respectat legislatia in vigoare. In urma acestor abateri semnalate s-au aplicat amenzi in valoare de 35180ron.       


In acest sens, s-au oprit temporar de la comercializare pana la reglementarea nonconcordantelor 42 tone de samanta de floarea soarelui, porumb, grau, orzoaica, plante furajere si sfecla de zahar, precum si 1.852 plicuri cu semnite de legume si 230 de bucati material saditor pomicol.
       
De asemenea, s-au blocat de la comercializare 9.687 plicuri cu seminte de flori si legume, 135 bucati material saditor pomicol si 212 tone samanta porumb, lucerna, naut, linte, mazare, legume, flori, sofranel, sorg, gazon.

Totodata, s-au confiscat 22.450 plicuri cu semnite de legume si flori, 12.105 kilograme de seminta de plante furajere, porumb si legume dar si 3.965 bucati material saditor pomicol si viticol.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Controale privind calitatea semintelor si materialului saditor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: BIOLOGIEPROIECTEseminteproiect agronomie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...