Auditul sistemelor informatice

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2010

Autor: bubu vera

Pret: 80 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 307 kb

Societatea comerciala EUROTRANS SRL are ca obiect principal de activitate administrarea drumurilor nationale. Din punct de vedere informatic, societatea utilizeaza o retea locala (LAN-Local Area Network) de calculatoare, care reprezinta un mod de conectare a unor calculatoare individuale, astfel incat acestea sa poata folosi in comunicare anumite resurse. Aceste resurse includ componente de genul unitatilor de disc, fisiere (baza de date), imprimante, echipamente de comunicatie.

Reteaua foloseste un calculator separat (server), performant numit calculator central. Serverul lucreaza cu toate fisierele si efectueaza servicii de tiparire pentru mai multi utilizatori. De acest server sunt legate mai multe statii de lucru, printr-un router.

Router-ul este un dispozitiv hardware sau software care conecteaza doua sau mai multe retele de calculatoare. Routerul permite distribuirea conexiunii la Internet catre toate calculatoarele din retea.
Una dintre cele mai importante componente ale Internetului este posta electronica sau sistemul e-mail, astfel de router se leaga si serverul postal. Reteaua de calculatoare este destinata transferului de informatie astfel se permite comunicarea utilizatorilor sistemului intre ei si in exterior.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Auditul sistemelor informatice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICACALCULATOAREPROIECT