Constructia si utilizarea hdd-urilor

Incarcat la data: 21 Ianuarie 2010

Autor: stelian moraru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 308 kb

Cuprins:

1.Constructia:
a)Interiorul
b)Partea electrica

2.Utilizarea:
a)Capacitate si performanta
b)Stocarea datelor

Aproape orice calculator personal si server din ziua de azi contine unul sau mai multe dispozitive hard-disc. Fiecare supercalculator este conectat la chiar sute de hard-discuri. Mai nou se gasesc chiar si Video Recordere sau camere video care folosesc hard-discul ca mediu de stocare in locul benzii magnetice. Miliardele de hard-discuri fac un singur lucru, insa foarte bine. Ele depoziteaza informatia digitala intr-o forma relativ permanenta, astfel calculatorul are capabilitatea de a detine in memorie informatia chiar si nealimentat la o sursa de curent.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Constructia si utilizarea hdd-urilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATOAREPROIECTHARD-DISC
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan