Erp II

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2010

Autor: Radu Andrei

Pret: 80 credite

Numar pagini: 35

Tip fisier: zip

Marime fisier: 842 kb

Microsoft si IBM, doua dintre cele mai cunoscute companii software implementeaza cele mai multe dintre afaceri prin intermediul de programe software pe care nu le realizeaza personal, cum ar fi pachetul ERP SAP (AG) R/3 (O’Leary 2000). Printre cele mai complete definitii pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP) este cea formulata de Wallace si Kremzar (2001):


La nivel de intreprindere stabileste un set de instrumente de management care echilibreaza cererea si oferta, are capacitatea de a pune in legatura clientii si furnizorii intr-un lant de aprovizionare complet, se angajeaza in procesele de afaceri in luarea deciziilor si furnizeaza grade ridicate de integrare functionala privind salariile, comercializarea, fabricatia, operatiunile, logistica, achizitionarea, finantarea, dezvoltarea de noi produse, si resursele umane, dand astfel posibilitatea oamenilor de a-si efectua afacerile cu un nivel ridicat al serviciilor si productivitatii, si simultan costuri mai scazute; oferind fundamentul pentru comert electronic efectiv.


Aceasta propunere ar putea fi sintetizata ca – ERP este un set de instrumente interne (la nivel de intreprindere) care faciliteaza o mai buna gestionare si integrare a productiei, precum si a altor operatiuni de birou in cadrul intreprinderii. Aceste instrumente suplimentare ofera mijloace eficiente de interfata pentru o mai buna gestionare a activitatilor interne fata de relatia de gestiune a clientilor/furnizorilor. Acesta interfata, la randul sau, ajuta intreprinderea la deschiderea usilor pentru comertul online.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Erp II". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICACALCULATOAREPROIECT
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...